Tupeu maxim! Botoșăneanul care a agresat sexual o fată de 13 ani s-a cerut în libertate

Botoșăneanul care a intrat în apartamentul unei familii din Suceava și a agresat sexual o fetiță de 13 ani a cerut să fie pus în libertate. Este vorba despre Zeno Irinel Havârneanu, de 45 de ani, din Botoșani, care a depus contestație la Tribunalul Suceava prin care solicita revocarea măsurii arestării preventive  luată de magistrații de la Judecătoria Suceava. Contestația i-a fost respinsă, iar individul a rămas după gratii.

După ce s-a masturbat în fața unei fete de 13 ani, individul a fost prins la o pensiune din Iași.

În ultimii ani, numele acestuia a semănat teroare în vestul Europei, unde autorităţile l-au dorit după gratii pentru întreaga viaţă. Numai că a fost adus în România într-un dosar de trafic cu minori, iar după o mică perioadă de detenţie, autorităţile române l-au eliberat. Acesta a dispărut în anul 2006, când s-a eliberat din penitenciar: s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis, şi a plecat din ţară.

În Italia, individul a violat două tinere, dintre care una în oraşul Cagliari. În Italia, botoşăneanul a fost condamnat la zece ani şi 11 luni de închisoare, însă a dispărut şi de aici înainte de condamnarea definitivă, reuşind să ajungă în Marea Britanie. Aici a mai violat o tânără, care apoi a murit din cauza agresiunii, iar el a fost prins şi condamnat pe viaţă. Însă în 2016 a fost eliberat printr decret al Reginei Marii Britanii şi adus în Româ­nia, unde a fost eliberat din închisoare după o mică perioadă de stat după gra­tii.

Pedofil din Botoșani, săltat de mascați dintr-o pensiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *