Un bărbat din Botoșani, acuzat de tentativă de omor. Ar fi înjunghiat cu cuțitul doi bărbați în timpul unor scandaluri la Dorohoi

foto: Realitatea Dorohoiana

Unul din cei doi bărbați arestați în urma scandalurilor provocate luna trecută în municipiul Dorohoi a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal sub acuzația de tentativă de omor. Este vorba de Bili Sergiu Dumitru, în vârstă de 51 de ani, care este acuzat că, în urma încăierărilor din 20 și 27 iulie, ar fi înjunghiat cu cuțitul alți doi bărbați, care s-au constituit parte civilă în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Botoșani.

În urma scandalurilor, polițiștii din Botoșani au efectuat, la începutul lunii august, 13 percheziții în mai multe case din cartierul Drochia, dispunând reținerea a 14 persoane.

În urma prezentării în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, dar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, doi dintre scandalagii, Bili Sergiu Dumitru și Andrei Iliuță, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar trei au primit control judiciar.

Două arestări în dosarul scandalurilor de la Dorohoi. Alte trei persoane, plasate sub control judiciar. În acest dosar au fost făcute și 13 percheziții

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *