Percheziții de amploare la Botoșani. 13 locații răscolite de mascați, 29 de mandate de aducere

politia, mascati, stiri, botosani, perchezitiiPercheziții de amploare, miercuri dimineață, la Botoșani, zeci de persoane fiind săltate și duse la sediul Inspectoratului de Politie Județean.

Cercetările se efectuează în cauza penală privind savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare, distrugere si lovire sau alte violențe, precum și starea conflictuală existenta intre mai multe persoane din municipiul Dorohoi.

Miercuri, politistii din cadrul IPJ Botosani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botosani, ai Politiei Locale si luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat perchezitii domiciliare in 13 locatii de pe raza municipiului Dorohoi, a declarat Simona Pușcașu, reprezentant al Inspectoratului de Poliție Botoșani.


Cu ocazia activităților desfasurate au fost puse în executare 29 de mandate de aducere, fiind conduse la sediul IPJ Botoșani 24 de persoane.
La locatiile vizate, au fost gasite și ridicate mai multe bunuri care interesează cauza.

Cercetarile sunt continuate pentru infractiunile mentionate mai sus sub coordonarea procurorului de caz, urmand ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri procedurale”, a mai spus reprezentantul IPJ Botoșani.

Acțiunea a fost organizată și coordonată efectiv de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Citește și:

FOTO Intervenție a mascaților la un scandal, în Dorohoi! Un bărbat a fost înjunghiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *