FOTO Peste 200 de tineri licențiați în administrație, medicină, economie și științe tehnice au decis să activeze în PSD Botoșani în ultima lună

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că Organizația Județeană este în plin proces de schimbare de generații și de extindere a organizațiilor locale cu oameni pregătiți, cu experiență în domeniile lor de activitate și care vor să se implice în ridicarea comunităților în care locuiesc. 

„În ultima luna s-au alăturat echipei social democrate peste 200 de botoșăneni cu vârste între 20 și 45 de ani, licențiați în administrație publică, medicină, economie, științe tehnice, construcții, drept etc. Toți sunt oameni dedicați profesiilor și comunităților locale în care locuiesc și lucrează. Fiecare dintre ei a intrat în echipa PSD Botoșani pentru a sprijini programele candidaților social-democrați și pentru a-și pune în practică experiența și cunoștințele din domeniul privat. În actualul context de criză economică, cu PNL la Guvernare în care tinerii s-au săturat de guvernanții care le promit luna de pe cer și în realitate situația lor se înrăutățește, este îmbucurător pentru noi că tinerii au ales să vină alături de PSD. Suntem singurul partid care a venit întotdeauna cu soluții pentru toate categoriile socio-profesionale.”, a declarat Doina Federovici.

PSD Botoșani a ales să realizeze procedurile de înscriere în partid și să prezinte botoșănenilor noii membri social-democrați cu respectarea tuturor regulilor de  protecție sanitară impuse de autorități în această perioadă.  Motiv pentru care, în etape, săptămânal vom prezenta noii colegi.

„Ne-am mărit echipa la Organizația Municipală, toți colegii nou veniți sunt dornici să facă treabă, să-și pună ideile în aplicare, astfel încât să schimbe fața orașului. Orașul Botoșani are nevoie de un suflu nou, de o echipă tânără, dar cu experiență în administrația locală și în antreprenoriat. Orașul Botoșani are nevoie de oameni pregătiți care să pună în mișcare investițiile în toate domeniile de interes pentru cetățeni, cum sunt dotarea spitalelor municipale și școlilor, programe de susținere a mamelor și copiilor, aducerea zonelor periferice de la nivel de sat la nivel de oraș, măsuri active de susținere pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și multe altele”, a mai spus liderul PSD Botosani.

Sursa> comunicat PSD

One thought on “FOTO Peste 200 de tineri licențiați în administrație, medicină, economie și științe tehnice au decis să activeze în PSD Botoșani în ultima lună

 1. Sper sa nu mai creati inca 200 de locuri de munca in administratie.
  Si-asa ne sufocam de atatea sinecuri platite din banii nostri.
  Daca si pentru acesti 200 de tinerei va trebui sa infiintati functii si sa le aranjati concursuri … n-o sa mai aiba cine ne trage ciubotele.
  Si mai sper un lucru – ca aceste 200 de tinere speranta nu sunt copiii, finii, cumatrii, verii, amantele etc. cuiva si, mai ales, ca sunt cu adevarat competenti, nu posesori de diplome obtinute la X si O sau la fel si fel de facultati private cu sedii prin garile Veresti, Leorda sau mai stiu eu pe unde.
  Iar daca tot ati innoit garnitura cu pisdei tineri vreau sa-i vad pe listele pentru parlamentare – sa dispara Lupascu, Budai, Fedorovici, Rotaru si toti astia care ati dovedit deja masura faptelor voastre de vitejie in cei 4 ani de facut nimic pe banii nostri.
  Mai bine ne-am muta toti la stat cu serviciile ca statu-i singura vaca buna de muls.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com