FOTO Directorul DSPSA Botoșani: În Cimitirul Eternitatea este junglă. Sunt șerpi, arici, jderi, bursuci

Disputele pe curățarea bălăriilor din cele două cimitire din municipiul Botoșani nu se opresc.

După ce directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a declarat că operatorul de salubrizare acționează în cele două cimitire doar pe baza unui contract și l-a criticat pe primarul Cătălin Flutur că face campanie electorală în cimitire cu angajații Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, luni directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, a reacționat.

Acesta a declarat că muncitorii DSPSA muncesc de mai bine de zece zile la curățenia în cele două cimitire, aceștia fiind aduși din șomaj tehnic.

Îl invit pe domnul de la Urban Serv (nr. Bogdan Buhianu) să vină să vadă ce fac muncitorii DSPSA, și nu 15-20 cât spune el, ci doar șapte. Muncesc șapte oameni de mai bine de o săptămână și nu am mai adus din alte părți ale orașului. Erau la Baze sportive în șomaj tehnic, spre deosebire de Urban Serv care a ținut oamenii în șomaj tehnic și nu și-au făcut treaba în cimitire. În Cimitirul Eternitatea este junglă. Sunt șerpi, arici, jderi, bursuci”, a declarat Eugen Țurcanu.

Potrivit directorului DSPSA, Cimitirul Pacea a fost curățat de bălării, iar la această dată se face curățenie în Cimitirul Eternitatea.

Directorul Urban Serv, despre Flutur: Nu poți să iei angajați de la o societate pe care o controlezi 100% și să  îți faci campanie electorală în cimitire

One thought on “FOTO Directorul DSPSA Botoșani: În Cimitirul Eternitatea este junglă. Sunt șerpi, arici, jderi, bursuci

  1. Scrieți ZOO sus pe poartă și băgați 5 lei intrarea, apoi cu banii strânși plătiți o firmă privată să vă facă curățenie, apoi luați scrisul cu ZOO jos și fiți gospodari, justificați-vă salariile… Dacă sunt prea mici și traba e prea complicată: demisia! Vin alții poate mai harnici. Eeehh… să vină Flutur să facă ordine… că e campanie doar…?‍♂️?‍♂️??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *