Cea mai mare campanie de consultare publică lansată de Federovici și Andrei, susținuți de PSD pentru Consiliul Județean și Primăria Botoșani

Echipa PSD Botoșani a lansat cea mai mare campanie publică de consultare a botoșănenilor din fiecare localitate a pentru a stabili împreună viitorul județului și municipiului Botoșani.  

Locul de muncă al aleșilor locali trebuie să fie între cetățeni. „Autoritățile locale trebuie să fie într-un dialog permanent cu oamenii. Viitorul județului nostru și al fiecărei localități, precum și problemele botoșănenilor trebuie stabilite împreună cu locuitorii, nu din birou și nici prin declarații de presă. În calitate de senator al județului Botoșani am fost săptămânal pe teren să discut cu oamenii și să văd ce nevoi au și cum evoluează lucrările la obiectivele de investiții aprobate și finanțate de Guvernarea PSD. Botoșănenii au nevoie să fie consultați, să fie informați și să ia parte la deciziile localității în care trăiesc alături de familiile lor”, a declarat Doina Federovici.

Organizațiile PSD din fiecare comună și oraș din județul Botoșani îi consultă pe botoșăneni cu privire la proiectele prioritate pentru următorii 4 ani. Toate opțiunile strânse de la cetățeni vor fi centralizate și comunicate public. Prioritățile botoșănenilor vor deveni prioritățile candidaților social-democrați.

 „Cei mai buni consilieri ai primarului sunt cetățenii. Principala atribuție a primarului e dialogul cu cetățenii. Viitorul municipiului Botoșani trebuie stabilit împreună cu locuitorii săi. În fiecare zi mă întâlnesc cu zeci de botoșănenii din cartierele municipiului. Oamenii mi-au spus că s-au săturat de promisiuni care nu s-au realizat în ultimii 4 ani. Botoșănenii vor lucruri concrete care să le asigure siguranța unui trai mai bun în orașul lor. Cetățenii vor să fie respectați de autoritățile locale, să aibă acces la servicii de calitate, să aibă străzi asfaltate, parcuri curate, să se simtă în siguranță în oraș, să beneficieze de locuri de parcare suficiente, să își poată duce copiii la locuri de joacă, să se poată duce să vizioneze o piesă la Teatrul Mihai Eminescu, care zace în ruină. Oamenii s-au simțit ignorați cu totul de actualul primar, care timp de 4 ani nu i-a băgat deloc în seamă”, a subliniat social-democratul Cosmin Andrei.

Sursa: comunicat PSD

 

2 thoughts on “Cea mai mare campanie de consultare publică lansată de Federovici și Andrei, susținuți de PSD pentru Consiliul Județean și Primăria Botoșani

 1. Da, papagalilor, dar ati spus cetatenilor din Botosani ca primarul a avut consiliu local pisde ?!
  Ati spus ca v-ati pus capra la orice a vrut sa faca, la orice initiativa ?!
  Ati spus ca ati votat impotriva numai pentru ca propunerea venea de la Flutur ?!
  Ati spus ca nu ati vrut nimic pentru Botosani in acesti 4 ani, ci doar pentru voi ?!
  Acelasi rationament este valabil si pentru consiliul judetean…
  Exemplu – asa-zisa comuna Dimacheni ( comuna cu 1.200 de locuitori – ha,ha,ha…) a primit fonduri cat oricare alta localitate cu de 7 ori numarul de locuitori dar care a avut primar liberal
  Dimacheni-ul nu produce nimic, ci au fost inventat functii in aparatul primariei pentru a suge bani din bugetul de stat.
  Pentru ce se cheltuie banii tarii aiurea ?!
  La fel Adaseni.
  La fel Cosula.
  Si pot continua cu exemple pana va plictisiti.
  Asta ar trebui sa explicati botosanenilor.
  De ce voteaza de 30 de ani pisde in judet, iar noi suntem pe ultimul (in alte statistici pe penultimul) loc ca dezvoltare in Romania.
  Clasamentul subdezvoltarii ( in fapt a NEDEZVOLTARII) judetelor din Romania cuprinde, aleatoriu, cam urmatoarele judete : Botosani, Giurgiu, Vaslui, Teleorman, Mehedinti, Gorj, Vrancea.
  Ce au in comun toate aceste judete ?!
  Conduceri pisde.
  De 30 de ani conduceri pisde.
  Asta-i politica voastra, filosofia voastra de guvernare, a tuturor pisdistilor : cat mai saraci, cat mai nedezvoltati, cat mai inculti, cat mai dependenti de pomeni, cat mai cu mana intinsa.
  Ca toti acesti amarati sa va voteze in schimbul a ceva – mici, galosi, bere, galeti din plastic, ulei, faina – de parca le-ati da faina pentru 4 ani.
  Alergati cu limba scoasa inainte de alegeri dupa cei saraci cu duhul, apoi 4 ani va faceti mendrele de alesi ai neamului, fara sa va doara nici macar in cot de amaratii pe care i-ati prostit din nou.
  A propos – se aude ca in ziua condamnarii si incarcerarii, Nichita de Iasi s-a inscris in P.N.L.(unii zic ca ar fi U.S.R.) pentru ca in statistica sa fie unul de-al alorlalti condamnat, nu un pisdist.
  Puteti confirma ?!
  Cam la asta se rezuma foamea pisdista de functii – baron local condamnat politic (totdeauna politic), nu pentru furt, fals, delapitare etc.
  Asta este grija voastra pentru prostimea care va voteaza – sa fiu ales, sa fur, sa nu ma prinda, iar daca ma prinde sa modific legile justitiei pentru a scapa, latrand in timpul asta ca sunt victima politica.
  Ha,ha,ha…
  Hai, la vot tovarasi !

 2. A mai existat un singur cuplu la fel de celebru S.B. (Stan si Bran).
  Voi veti ramane drept cuplul C.D. (exclus corp diplomatic ca-i mai greu cu eleganta, diplomatia etc.) sau D.C. (usor de confundat cu site-ul lui Chirieeeeac, cel care a stabilit deja procentele dupa alegeri – pisde – 48%, procevaul – 26% si aldeul – 28% – lui B.Chirieeeac ii lacrimeaza totdeauna ochii cand vorbeste de pisde si-i da cu plus, mereu peste 100%).
  Daca mai intra in sondaj si-ai lu’ domn’ profesor de antene ne ducem spre 120% – ca pe vremea recoltelor de pana-n 1989 obtinute de catre parintii si bunicii vostri intru ideologie.
  Unde mai pui ca la fel sunteti cotati si pe un alt site celebru – stiri pe surse, site al unui ziarist absolut, profund impartial si doar intamplator sot de deputata pisde.
  Asteptam si sondajul latrinelor.
  Daca si pastorul ne profeteste la fel va puteti apuca de uitat la Tv si mancat popcorn – a mai facut unul la fel (fostul vostru sef caruia, si lui, i-ati jurat credinta vesnica) si-a fost benefic intrucat am amanat cu vreo 10 ani mirosul pestilential care s-ar fi abatut asupra Romaniei.
  Victoria va este asigurata, tovarasa…., tovarase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com