Directorul Urban Serv: Locuitorii municipiului Botoșani care stau la blocuri nu pot beneficia de stația de colectare a deșeurilor biodegradabile

Directorul societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, susține că noua stație de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Botoșani nu are funcționalitate.

Buhăianu spune că la această dată nu există niciun spațiu de colectare a deșeurilor biodegradabile în municipiu, motiv pentru care botoșănenii care stau la blocuri nu pot beneficia de această stație.

Stația nu are funcționalitate. Din moment ce nu există niciun spațiu de depozitare a deșeurilor biodegradabile, nu pot fi colectate și aduse în această stație. Ea este făcută exclusiv pentru Direcția Servicii Publice Sport și Agrement, pentru curățenia de pe domeniul public de care se ocupă DSPSA, cu resturi vegetale de la DSPSA. Locuitorii municipiului Botoșani care stau la blocuri nu pot beneficia de această stație, pentru că nu există un spațiu de colectare în aceste platforme de gunoi. Trebuiau înainte făcute spații de colectare și mai apoi stația. Noi am cerut prin adrese către primărie realizarea acestor platforme într-o ordine cronologică”, a precizat directorul Urban Serv.

Utilaj multifuncțional de tocarea deșeurilor achiziționat de Primăria Botoșani. Flutur: Calculul nostru ne spune că vom câștiga undeva la trei milioane de lei pe an

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *