Utilaj multifuncțional de tocarea deșeurilor achiziționat de Primăria Botoșani. Flutur: Calculul nostru ne spune că vom câștiga undeva la trei milioane de lei pe an

Primăria Botoşani a deschis un Centru Municipal de colectare a deșeurilor reciclabile, unde au fost tocate şi procesate resturi vegetale, care, prin intermediul unei instalaţii sunt transformate în compost.

Edilul Cătălin Flutur susține că a fost achiziționat un utilaj multifuncțional cu accesorii, care deservește întreg centrul.

Am achiziționat ce este mai bun pe piață în momentul de față pentru a rezolva compostarea urbană a deșeurilor verzi, ce este mai bun acum pe piață și cu beneficiile pe care le vom avea ulterior. Avem un utilaj multifuncțional cu accesorii care deservește întreg centrul, un tocător de crengi de trei ori mai performant decât cel achiziționat de cei de la Urban Serv și care nici n-au făcut mare lucru cu el și am modernizat această zonă pe care o vedeți doar din materiale reciclabile, doar din ce am scos din municipiu”, a spus Flutur.

Edilul spune că prin această investiție se face și o economie de trei milioane de lei pe an, „statului care ne dădeau corecții și ne spuneau că nu rezolvăm problema deșeurilor municipale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *