O tânără din Botoșani și-a ucis bebelușul nou-născut și l-a aruncat în WC. Instanța i-a mărit pedeapsa

O tânără de 20 de ani din satul Sîrbi, comuna Vlăsinești, care a dat dovadă de o cruzime fără margini, ucigându-și copilul nou-născut, a fost condamnată, miercuri, de Curtea de Apel Suceava la șase ani și opt luni de închisoare pentru omor calificat. Decizia magistraților este definitivă. Inițial, instanța o condamnase la patru ani de închisoare.

Potrivit deciziei instanței, a fost respins „ca nefondat, apelul formulat de inculpata Luca Mihaela împotriva sentinţei penale nr. 62 din 28.04.2020 pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosar… obligă inculpata la plata către stat a sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare din apel….admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani… desfiinţează în parte sentinţa … majorează pedeapsa la care a fost condamnată inculpata Luca Mihaela de la 4 ani şi 6 luni închisoare la 6 ani şi 8 luni închisoare prin înlăturarea din încadrarea juridică a faptei a circumstanţei atenuante”.

Cazul revoltător s-a înregistrat în vara anului trecut. Mihaela a născut acasă, și-a ucis bebelușul și l-a aruncat în WC-ul din fundul curții, din gospodăria celor care urmau să devină socrii săi. La scurt timp, botoșăneanca a început să se simtă rău, a pierdut mult sânge și a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe. Medicii și-au dat seama că aceasta născuse și au anunțat Polițiștii. La audieri, tânăra a refuzat inițial să comunice cu anchetatorii. Aceasta ar fi avut acum o fetiță de un an, mai ales că bebelușa se născuse la termen. 

Tânăra care și-a ucis copilul nou-născut refuză să comunice cu anchetatorii. Ce măsuri au fost luate față de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *