Tânăra care și-a ucis copilul nou-născut refuză să comunice cu anchetatorii. Ce măsuri au fost luate față de ea!

ancheta a Politiei din Botosani in cazul unui nou-nascut aruncat in WC la Sirbi- VlasinestiTânăra care, vinerea trecută, și-a ucis copilul nou-născut aruncându-l în WV refuză să comunice cu anchetatorii. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani susțin că, în ciuda audierilor repetate pe care le-au avut, nu au putut să afle prea mule informații de la tânăra de 20 de ani care și-a aruncat bebelușul în WC-ul din fundul curții iubitului său din Vlăsinești.

După ce a fost stabilizată în Maternitate, fata din Știubieni a fost transferată la Spitalul de psihiatrie, acolo unde specialiștii încearcă să o expertizeze psihiatric.

Evenimentul s-a produs pe 9 august. Fata se afla în locuința iubitului său din satul Sîrbi din comuna Vlăsinești în momentul în care i-a venit să nască. Ea a ieșit din casă, a mers la toaletă, unde a născut, iar apoi și-a aruncat fătul în WC.

Pentru că se simțea rău pe fondul pierderii de sânge, Mihaela L a ajuns la Maternitatea din Botoșani, iar cadrele medicale de aici au sesizat Poliția. Polițiștii au declanșat o anchetă, iar după confirmarea cazului au predat ancheta procurorilor.

ancheta a Politiei din Botosani in cazul unui nou-nascut aruncat in WC la Sirbi- VlasinestiDin primele verificări la fața locului, se pare că fata s-a întors însărcinată din Germania, unde ar fi lucrat o perioadă de timp. Iubitul său nu a știut acest lucru, iar dimineață când a văzut-o pe fată plină de sânge a fost șocat.

Medicii legiști au stabilit că fetița a fost născută vie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *