Doina Federovici: PNL ia apărarea violatorilor și pedofililor și nu acceptă eliminarea posibilității de prescripție a faptelor de viol sau pedofilie

Doina Federovici, susținută de PSD pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Botoșani este îngrijorată de repercursiunile pe care le poate avea gestul Guvernului PNL de a contesta legea votată de parlamentarii de la toate partidele politice pentru pedepsirea fără drept de apel a violatorilor și pedofililor.   

Am și eu un copil și sunt foarte îngrijorată ca mamă la fel ca toți părinții din Botoșani și din toată țara de inițiativa PNL de a bloca creșterea pedepselor pentru monștrii care produc astfel de atrocități. Decizia Guvernului Orban de a ataca legea la Curtea Constituțională legea prin care persoanele care comit violuri nu mai au nicio scăpare, pe motiv că ar discrimina pedofilii și violatorii reprezintă un atentat la viața copiilor noștri. Nu pot să cred că există în România în anul 2020 o formațiune politică care se numește Partidul Național Liberal și care le poartă de grijă pedofililor și violatorilor, nu și copiilor”, a declarat Doina Federovici.

Guvernul PNL se pare că ar fi format din oameni care nu ar avea copii și nu ar înțelege ce înseamnă să ai un copil. Oameni care nu înțeleg ce este în sufletul și în inima unui părinte al cărui copil a fost distrus pe viață de un astfel de infractor nu au ce să caute în nicio funcție publică.

Violul este considerat crimă împotriva umanității de către Curtea Penală Internațională din 1998. Se pare că liberalii în frunte cu domnii Iohannis și Orban nu sunt interesați de astfel de probleme, dânșii sunt preocupați cu alianțele electorale din București. Domnilor liberali cum puteți fi apărătorul pedofililor? Legea pe care ați contestat-o a fost făcută tocmai pentru ca astfel de drame, cum a fost cazul de la Caracal, să nu se mai întâmple. În calitate de senator, indiferent ce decizie se va lua la Curtea Constituțională voi vota pentru acordarea pedepsei maxime violatorilor și pedofililor”, a completat președintele PSD Botoșani.

Guvernul Orban este cel care discriminează cu adevărat când decide să nu le dea tablete copiilor dacă, unul dintre părinți are telefon cu abonament la internet.

Stimați guvernanți liberali, de ce ați decis ca unii dintre copii să aibă acces la tablete şi la învățământ on line, şi alţii nu? De ce domnii Orban şi Iohannis se tem ca nu cumva să fie discriminați pedofilii, dar nu au timp să analizeze deciziile prin care guvernul PNL, discriminează copiii? Cinismul acestor oameni merge până acolo încât pentru PNL nu mai contează că sunt copii care nu au acces la internet, dar contează că monștrii precum cel de la Caracal, sau precum polițistul violator de la serviciul de circulație al capitalei nu mai pot fi pedepsiți doar cu muncă în folosul comunității”, a completat Doina Federovici.

 

2 thoughts on “Doina Federovici: PNL ia apărarea violatorilor și pedofililor și nu acceptă eliminarea posibilității de prescripție a faptelor de viol sau pedofilie

 1. Da.
  Categoric ai dreptate.
  Dar, din nou, nu voi – pisdistii – trebuie sa vorbiti.
  Ati eliberat din puscarii sute de violatori, pedofili si criminali incercand sa va scapati stapanul (pe la colturi si voi ii spuneati Flausatul, iar la vedere ii jurati credinta vesnica) – atunci nu va era frica pentru copiii vostri. Nu va interesa starea de pericol creata pentru noi, toti ceilalti, ca AI VOSTRI erau paziti si, oricum… in cinismul vostru erau copiii altora.
  Nu ati plans deloc cand banii de la protectia copilului se virau in sediul din Kiseleff, iar dosarul Flausatului era politic, nu gainarie ordinara.
  Nu ati gemut cand ati inceput mutilarea legilor justitiei pentru a va scapa puscariabilii de gratii, dar si pentru a ramane cu banii furati.
  Nu va doare nici macar in prezent violul mental la care suntem supusi, prostitutia intelectuala pe care ne-o vindeti ca fiind emanatie a resturilor pe care le-ati carat in sparlament conferindu-le imunitate – de 30 de ani suntem intr-un prezent continuu.
  Nu va doare nimic din toate cate fac rau tarii asteia, doar voua sa va fie bine.
  Si-acum, fariseic, plangeti de mila posibilelor victime care, vezi Doamne, ar putea fi copiii VOSTRI.
  Unde nu da Domnul – poate asa veti intelege sa faceti legi cum trebuie.
  Am mai spus si-am s-o repet cat voi fi – copiii vostri trebuie sa invete in scoli cu WC in curte (niciodata in scolile cat de cat dotate sau particulare), iar voi toti, impreuna cu tot neamul vostru, sa fiti obligati sa va tratati in spitalele romanesti.
  Aceste doua conditii trebuie sa devina obligatorii pentru a vi se mai permite sa va catarati in functiile publice.
  Stiti cati mai ramaneti din 600 ?!
  NICIUNUL.
  Meseria de ales al poporului nu mai devine rentabila.
  Poate abia atunci (desi sunt convins ca veti inventa o portita pentru a scapa de aceste obligatii) o sa va doara toate cate le induram noi astia, umilii, plebea societatii.

 2. Politica de cea mai joasă speță, așa cum sunteți voi, toți politicienii. Ca să aveți voturi discreditați pe alții, inventați minciuni. Nu sunteți capabili să faceți ceva pentru poporul acesta. Ne-ați dus pe ultimul loc din România, suntem cei mai săraci în cea mai săracă țară din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com