Doina Federovici: „PNL îi condamnă pe copiii din Botoșani și din toată țara la analfabetism și sărăcie”

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici și-a arătat indignarea față de bătaia de joc a Guvernului liberal în ceea ce privește lipsa de preocupare pentru modul în care copii, părinții și profesorii trebuie să se pregătească pentru noul an școlar. Nimeni nu știe nimic.

Educația copiilor în județul Botoșani și în toată țara a devenit un moft în Guvernarea PNL. Zeci de mii de elevi din Botoșani și 1,4 milioane de copii la nivel național au interzis la școală din 15 septembrie 2020. Liberalii nu au timp să se ocupe de educația copiilor noștri, sunt ocupați cu afacerile de partid! Nu există tablete, nu există conexiune la internet, nu se merge la școală! PNL îi condamnă pe copiii din Botoșani și din toată țara la analfabetism și sărăcie”, a declarat Doina Federovici.

În timp ce în toată Europa s-au făcut planuri, s-au alocat fonduri și se fac pregătiri pentru ca școala să înceapă în condiții care să asigure o protecție maximum posibilă, în România PNL imaginează scenarii și experimente care compromit grav educația actualelor generații de copii.

Ludovic Orban și gașca lui de lăudători nu are timp de educația copiilor. Premierul liberal e ocupat să mai dea peste cap 100 de Whisky de câteva sute de lei sticla și să fumeze câteva pachete de țigări.  România Educată a lui Iohannis a devenit România izolată a lui Orban! Toți elevii, părinții și profesorii așteaptă o decizie pe care Guvernul Orban se dovedește incapabil s-o ia și s-o comunice din timp. Liberalii au refuzat să dubleze alocațiile, au lăsat copii fără acces la educație online sau la școală”, a subliniat Doina Federovici, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Botoșani.

Academia Română a spus clar că pentru ciclurile preșcolar și primar, școala online nu se poate face și generează efecte negative asupra dezvoltării lor psiho-sociale, dar liberalii nu sunt interesați de opiniile specialiștilor, preferă să meargă pe mâna politrucilor. 

Habarnistele, Anisie și Turcan, marile specialiste în educație au lăsat de izbeliște sute de mii de elevi și familiile acestora, fără să le ofere un mod de învățământ real! România Educată a lui Klaus Iohannis e o bătaie de joc, o umilire a copiilor și părinților din județul Botoșani și din toată țara”, a completat președintele PSD Botoșani.

Sursa: comunicat PSD

2 thoughts on “Doina Federovici: „PNL îi condamnă pe copiii din Botoșani și din toată țara la analfabetism și sărăcie”

 1. VV Ponta zicea asa – ce faci, fa, Doino ?!
  Era vorba despre alta Doina, asa-i ?!
  Pisdeu ar putea incerca sa vorbeasca despre una, despre alta, dar NICIODATA despre invatamant.
  Groparul (gropara) invatamantului romanesc, cosmarul invatamantului din tara noastra ramane abramburica – probabil o vor blestema inca vreo 3 generatii pentru cat a distrus Romania, dar si pe voi, pisdeilor, pentru ca ati cautionat asa ceva.
  Si pentru ce ?!
  Pentru a fi multi si prosti (nu o spun eu, ci alta sarma celebra din pisde), pentru a nu avea cultura, pentru a fi usor de manipulat si usor de carat la vot.
  Totul, buninteles, pentru pretul corect – 1 l. ulei, 1 kg. zahar si o pereche de galosi.
  Aceasta abramburica a avut nevoie de fabricile de diplome si a creat universitatile particulare (e drept ca cei mai multi profesori din aceste stabilimente de prostitutie intelectuala sunt pisdistii parlamentari, cu doctorate dubioase), universitati care au realizat profituri uriase in schimbul unei activitati didactice cel putin execrabila.
  A distrus invatamantul profesional.
  A ajuns la promovabilitate spre 90% la bac – avea nevoie de carne de tun pentru particularele ei in timp ce trona in fololiul de presedinta a rectorilor.
  A promovat non-valoare, non-cultura si imbecilismul.
  Un alt celebru de-al vostru, zis genunche, a cuantificat imensa dezvoltare a scolii romanesti, in 4 ani de mandat pisdeul desfiintand un singur WC (UNUL SINGUR) din toate curtile scolilor romanesti.
  Cam mult 4 ani pentru 1 WC.
  In mandatul vostru la invatamant si sub glorioasa voastra guvernare ne-au murit copiii inecati in rahat cand s-au dus sa-si faca nevoile.
  In mandatele voastre succesive nu suntem in TOP 1000 universitati.
  In mandatele voastre succesive suntem an de an identificati ca avand peste 42% analfabeti functionali.
  In mandatele voastre succesive am redus natiunea aceasta la 0 (ZERO).
  Niciodata nu ati vazut cu ochi buni o populatie educata, cultivata, inteligenta.
  I-ati urat pe cei care au invatat carte pe bune si i-ati fugarit din tara.
  Ati promovat numai neamprostia, analfabestismul, furtul intelectual, marlania in cele mai grotesti forme ale ei.
  Voi, pisdeilor, vorbiti despre orice – poate ca vi se iarta.
  Dar sa nu indrazniti sa vorbiti vreodata despre invatamant.
  Cei mai prosti ministri ai invatamantului sunt ai vostri – abramburica, genunche, pamblica de Sv etc.
  Nu mai vorbiti de funie in casa spanzuratului.
  Imi veti da sau imi veti lua bani, dar nu mai fa apologia unui domeniu de care v-ati batut joc, cu care v-ati sters la fund si … pentru ce ?!
  Pentru ca VA ESTE FRICA de cei care stiu carte, cartea aceea cu miros de cerneala, invatata cu truda, cu sufletul.
  II URATI pe toti cei care au reusit datorita creierului lor, iar ei va urasc, la randu-le, visceral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com