FOTO Un bărbat din Botoșani, internat în stare gravă la Cluj. Are nevoie urgentă de sânge

Un bărbat de 55 de ani, din Botoșani, este internat la un spital din Cluj, având probleme de sănătate grave. Ivănușcă Săvel, internat la Institutul oncologic și diagnosticat cu cancer la prostată și cu metastază osoasă, așteaptă să fie operat și să primească ‘ viață ‘, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, are nevoie de sânge.

Ținând cont că grupa sa de sânge este AB IV, el se poate considera un norocos, este ‘ primitor universal’ , organismul lui acceptă orice grupa sanguină. Bărbatul are nevoie urgentă de sânge.

„Ține doar de noi să ne mobilizăm și să ajungem în cel mai apropiat Centru de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge, pentru a dona speranță, pentru a dona viață.Este suficient să vă prezentați și să comunicați persoana pentru care doriți să donați.Astăzi mobilizarea este pentru domnul Ivănușcă Săvel, mâine poate fi pentru cineva drag nouă! Nu rămâneți indiferenți!!! Vă așteptăm să donați din sângele vostru, acest element atât de vital vieții!”, este mesajul transmis de Sânge pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *