Percheziții domiciliare în municipiul Botoșani. Ce au căutat mascații

Noi percheziții domiciliare la Botoșani. Vineri dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliara emise de către Judecătoria Botoșani.

Perchezitiile domiciliare au fost efectuate la 4 locații aparținând unui bărbat de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de înșelăciune,  constând in aceea că la data de 28 iulie a.c. a indus in eroare o femeie de 41 ani din mun. Botoșani, oferindu-i două bancnote de 50 Euro, tip suvenir, în schimbul a 450 lei, cu ocazia unui schimb valutar  neautorizat, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean.

Cu prilejul perchezitiilor, au fost găsite si ridicate, in vederea continuarii cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza. În continuare sunt efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună soluție procedurală”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com