14 persoane reținute după perchezițiile polițiștilor botoșăneni de miercuri

criminal de la tudora prins cu mascatii- Botosani
foto generic

Nu mai puțin de 14 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de miercuri, din Dorohoi, în dosarele penale privind infracțiunile de tentativă de omor, ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere și violare de domiciliu, a declarat Simona Pușcașu, reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Faptele au fost comise în perioada 20, 21 și 27 iulie, pe raza municipiului Dorohoi, iar urmare a perchezițiilor efectuate de către polițiștii din cadrul IPJ Botoșani, precum și a probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a 14 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 60 de ani.

Persoanele în cauză au fost introduse, la data de 29 iulie, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Continuă cercetările,  în vedere completării probatoriului, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani și Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi”, a a precizat Simona Pușcașu.  

Percheziții de amploare la Botoșani. 13 locații răscolite de mascați, 29 de mandate de aducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *