Costel Lupașcu: Sunt bani pentru dublarea alocațiilor! Dacă Guvernul nu dublează alocațiile, PSD depune moțiune de cenzură!

Deputatul PSD de Botoșani, Costel Lupașcu, spune că dacă Guvernul Orban nu dublează alocațiie, PSD va depune moțiune de cenzură.

”Am un mesaj important pentru Orban și Guvernul PNL: dacă nu dublați alocațiile, vom depune în cel mai scurt timp moțiune de cenzură! Nu mai putem tolera nesimțirea și incapcacitatea voastră! Sunteți un pericol pentru viitorul țării, iar eu nu pot asista spectator la asta! O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi un viitor pentru România! Pentru milioane de români cu copii această măsură inițiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De aceea, Guvernul trebuie să aplice legea așa cum a fost votată de PSD în Parlament. Dacă alocațiile nu vor crește, așa cum prevede legea votată de PSD, depunem moțiune de cenzură în august, indiferent dacă România va fi sau nu atunci în stare de alertă.’’, a declarat Lupașcu

 

 Deputatul PSD de Botoșani a votat, împreună cu colegii parlamentari PSD, încă din 2019 propunerea legislativă care prevede dublarea alocaţiei de stat pentru copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap. Din păcate, deși legea trebuia aplicată de la 1 ianuarie 2020, dublarea alocațiilor a fost amânată pentru data de 1 august 2020, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat cu întârziere legea adoptată de Parlament, iar Guvernul PNL a susținut că în buget nu erau prevăzuți bani. Din păcate, cei din PNL arată deja public că vor să tergiverseze la maxim o măsură bună pentru milioane de copii, mai spune Lupașcu.

Potrivit deputatului, Orban s-a încăpățânat să blocheze creșterea alocațiilor pentru toți copiii din România! PNL s-a opus și face tot ce poate pentru a nu pune în aplicare o lege votată și adoptată de Parlamentul României.

,,Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, așa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale  PNL. Bani pentru creșterea alocațiilor sunt! Dublarea alocațiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic! Banii în plus vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creșterea consumului și, pe cale de consecință, a producției, și se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe și impozite. Vor contribui astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL. Dacă NU sunteți în stare să guvernați, plecați acasă! Dacă nu, vă trimitem noi!’’, a adăugat Costel Lupașcu.

3 thoughts on “Costel Lupașcu: Sunt bani pentru dublarea alocațiilor! Dacă Guvernul nu dublează alocațiile, PSD depune moțiune de cenzură!

  1. Nesimțit ești tu, brancardier ratat! De unde bani, după ce ați lăsat țara asta pe chitucu voi, hoții din PSD! Penali nenorociți!

    1. Nu-i brancardier.
      Ii un fel de asistent medical de igiena. Dadea cu spirt sa vada microbii pe clante … etc.
      Poate ca a facut si un fel de scoala – ori X si O, ori la privata…
      N-am nimic cu brancardierii, dar chiar cunosc cativa – cu bun simt, eleganti, cultivati, cititi, ancorati in real.
      Astia ca el sunt ancorati in … meandrele concretului cum zicea ilici.

  2. Eu, in locul guvernantilor, as dubla alocatiile si as mari pensiile cu 40%.
    Apoi v-as lasa, pisdislor, sa guvernati 4 ani.
    In ziua cand voi reajungeti la Palatul Victoria Europa va bloca orice suma de bani cu destinatia Romania pentru un singur motiv – lipsa statului de drept, atentatul vostru continuu la justitie, lupta voastra neabatuta de a va scapa hotii de puscarie.
    Stiti ce va fi in continuare ?!
    Nu veti avea soarta P.N.T.-ului. In niciun caz.
    Probabil veti ajunge ca la Rascoala lui Horea (Revolutia lui Horea cum i se spune in comunism de catre parintii vostri) – trasi pe roata, cu totii.
    Si poate asa scapam de voi.
    Astept votarea.
    Daca n-am cu cine vota pun 10 stampile pe pisde. Va dau, astfel, tot ce am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *