Reacție furioasă a lui Valeriu Iftime după penalty-ul inventat de la Cluj: „Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty”

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, l-a acuzat pe arbitrul Marius Avram că a dictat un penalty inexistent în meciul de marți seară de la Cluj contra CFR.

Decizia arbitrului a influențat rezultatul final, în condițiile în care golul din penalty a fost singurul al meciului,

Când vezi așa penalty, îți vine să te lași. Faultul pe care l-a făcut Burcă, marele fotbalist Burcă, asupra lui Keyta, pe ăla nu l-a văzut? Le penalty-ul dat lor, întâi e prost că nu vede (n.r. hențul comis de un apărător moldovean), apoi e hoț că dă penalty-ul. M-aș lăsa chiar și în seara asta. Ce să văd la acel penalty? Nici nu venea mingea la jucătorul lor. Să mă fure așa… Nu mai are niciun rost să jucăm. Mă duc acolo, la Cluj, ca să îmi facă așa ceva. Dați-l încolo de fotbal! Tot ce vorbesc oamenii e adevărat. De aia zic toți că e corupție, pentru că se întâmplă lucruri. În primul rând, acest arbitru nu trebuia să fie pus astăzi, pentru că are niște probleme financiare cu clubul”, a declarat Valeriu Iftime la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 

FC Botoșani, învinsă la Cluj de arbitrul Marius Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *