Un bărbat din Botoșani are nevoie urgent de 12.000 de euro pentru a putea trăi. „Soția a divorțat de mine din cauza problemelor de sănătate. Se săturase”

Un bărbat de 40 de ani, din Botoșani, trăiește o dramă greu de descris în cuvinte. Vladimir Paul Iurosag lucrat ani întregi în Franța, în domeniul comercial, are o fetiță și până anul trecut a avut și o soție. Femeia a renunțat însă să mai lupte alături de el, cu atâtea probleme de sănătate.

Soția a divorțat de mine din cauza problemelor de sănătate. Se săturase”, ne-a spus bărbatul. 

Totul a început în 2018, când a mers la Spitalul Județean din Botoșani pentru o operație, avea „Ocluzie intestinală, Volvulus de sigmoidanul”. Anul trecut, după un tratament cu antibiotice, acesta a luat din spital Clostrudium.

Dupa care am recidivat de 7 ori. Patru luni de infectioase si dupa …. acum stau sa vad ce se intampla. Inca un nou transplant, dar trebuie multe analize si investigatii. Cheltui zeci de milioane pe analize. Am vandut tot”, ne-a spus Vladimir.

Bărbatul nu mai reușește nici să se întrețină și nici nu are bani pentru un nou transplant, care poate fi efectuat la Cluj, în Turcia, Franța sau Germania. A vândut tot ce avea, iar acum are nevoie disperată de ajutor. De la 80 de kilograme, acum a ajuns la 50. Problemele de sănătate îl distrug încet, încet dacă nu este operat de urgență.

Ajutați-mă să îmi salvez viața!”, este strigătul plin de durere al bărbatului.

Diagnosticul medicilor a fost: sindrom hipoanabolic, litiază biliară veziculară, boală de reflux gastroesofagian, antecedente de colită repetată cu Clostridium Difficile.

Cei care vor să îl ajute pe bărbat îl pot suna la nr. de telefon 0040757743860.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *