FOTO Terapia prin frig se practică și la Botoșani! Tot ce trebuie să știi despre criosaună

Terapia prin frig, foarte căutată de sportivi, se practică și la Botoșani! Doi tineri din Botoșani, care s-au convins pe propria piele de beneficiile acestei terapii, au decis să deschidă și în orașul nostru un astfel de salon: Cryonic Recovery Next Generation. Criosauna este expunerea corpului la frig controlat pentru scaderea greutatii corporale, cresterea imunitatii, recuperare dupa efort si regenerarea pielii.

În special, în perioada de vară, când temperaturile sunt mari, o ședință de criosaună este mai mult decât binevenită, mai ales că pe lângă beneficiile fizice, sunt și beneficii psihice pentru că elimină stresul și oboseala.

Pentru rezultate pe măsură sunt indicate minimum zece ședințe, iar reprezentanții Cryonic Recovery Next Generation din Botoșani vin cu oferte de nerefuzat pentru clienții fideli. 

Doamnele și domnișoarele pot scăpa ușor de celulită cu ajutorul RoolMagic, un aparat care masează ușor și plăcut zonele cu probleme, iar dacă vor să scape și de calorii, pot apela cu încredere la aerocrioterapie, denumită popular criosauna, care „arde” în timpul unei proceduri 150- 200kcal.

Practic, organismul este expus, pentru un timp foarte scurt (1-3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120 C și -180 C. În ciuda valorilor extrem de scăzute, corpul nu îngheață, deoarece aerul din criosaună este foarte uscat. În aer umed, această temperatură ar fi, cu siguranță, inacceptabilă pentru organism.

Am încercat pentru prima dată și pot spune că la început mi-a fost un pic frică. Mă gândeam că o să îmi fie foarte frig și nu o să rezist, dar nu a fost deloc așa! Mi-a plăcut la nebunie! E o senzație extraordinară, de răcorire în tot corpul, plus că ajută și la slăbire”, spune o clientă care a încercat pentru prima dată criosauna.

Cryonic Recovery Next Generation este ideală pentru cei care nu suportă saunele clasice, care le dau o senzație de sufocare. Criosauna pune sângele în mișcare, iar efectele benefice asupra pielii sunt vizibile încă de la primele utilizări. Totodată, este o metodă foarte bună antiîmbătrânire. Cryonic Recovery Next Generation pune la dispoziție și metoda criofan, prin care doamnele, domnișoarele, dar și domnii au parte de un răsfăț facial.

Oamenii sunt reticenți la început, la astfel de servicii pentru că cei mai mulți nu sunt informați asupra beneficiilor pe care le au asupra organismului. Criosauna este ideală pentru cei care fac sport, dar și pentru mămicile care se recuperează după naștere”, a precizat proprietara salonului.

Criosauna se folosește în reumatologie (asteoartrite, osteoporoză, spondiloză cervicală și lombară, hernie de disc), cosmetiă (celulită, prevenirea îmbătrânirii), dar și endocrinologie (obezitate, tulburări imunologice și endocrine).

Cryonic Recovery Next Generation oferă discount-uri extrem de avantajoase pentru grupuri.
Salonul este situat pe strada Alexandru Donici nr.1, scara E.
Pentru detalii: 0759 804 920
https://www.facebook.com/CryonicBotosani/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *