Strigăt de ajutor! O femeie din Botoșani, mama a cinci copii, are nevoie urgentă de sânge

O femeie din Botoșani, mama a cinci copii, are nevoie urgentă de ajutor. Maria Rotariu este internată la Institutul Regional de Oncologie Iași, fiind diagnosticată cu cancer. După doar trei ședințe de chimioterapie, femeii i-a scăzut imunitatea și ca să poată continua are nevoie de sânge A2 pozitiv.

Cei care vor să ajute, pot merge la orice centru de transfuzii din țară, să doneze, și să specifice numele botoșănencei.

Roman Raluca David este persoana care m-a sprijinit chiar de la început în acțiunile umanitare si a ajutat întotdeauna pe cei nevoiași atunci când a fost nevoie. Raluca este cea care nevoie acum de noi mai mult ca oricand pentru mama ei care are nevoie urgentă de sânge fiind diagnosticata cu cancer. Mama Ralucai- Rotariu Maria, mama a 5 copii, după doar 3 sedinte de chimiterapie i-a scăzut imunitatea si ca sa poata continua are nevoie de sânge. Va rog sa donati la orice centru de transfuzii din tara si sa salvăm o viata! Specificați la donare de sânge ROTARIU MARIA oras Dorohoi care este internată la Spitalul Oncologie Iași.Puteti dona sânge indiferent de grupa.
Va rog sa-i fiti alaturi”, este rugămintea polițistei de frontieră implicată în mai multe fapte caritabile, Simona Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *