Valeriu Iftime sare la gâtul Craiovei: „100% este ajutată. Am rămas cu un gust amar”

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a comentat evoluția echipei sale din înfrângerea cu Craiova (0-2) și a afirmat că oltenii au fost ajutați de arbitraj în câteva meciuri din acest sezon.

Patrolul echipei moldovene l-a „urecheat” pe „centralul” Radu Petrescu pentru faptul că acesta nu a acordat penalty împotriva Craiovei la o intervenție a fundașilor oltenilor asupra lui Andrei Chindriș. 

„Două – trei meciuri este ajutată Craiova. 100%! Să nu vezi un 11 metri… Clar ai ceva în tine de Craiova Maxima. Pe Steaua (FCSB) o bați cu penalty, e complicat. Eu nu îl condamn pe Petrescu (n.red. arbitrul de la Botoșani – Craiova), nu e primul care greșește, la mediocritate suntem campioni mondiali, dar păcat, acolo se vede de la 1 kilometru că îl bruschează pe Chindriș. Dacă era invers, se întâmpla instantaneu. Am văzut cu ce viteză a dat penalty-ul la noi. Eu nu sunt pro-Craiova sau pro-CFR. Să câștige cine e mai bun. Craiova e o echipă care joacă fotbal spectaculos. Se vede mâna lui Bergodi, e greu să îi dai gol”, a spus Iftime la GSP Live.

Entuziasmul lui Valeriu Iftime, care declara în urmă cu câteva zile că le va învinge atât pe CFR Cluj cât și pe Craiova, a pierit după înfrângerea de aseară. Patronul lui Botoșani a fost readus cu picioarele pe pământ de către olteni, Iftime mărturisind că echipa sa nu se poate duela de la egal la egal cu cele mai importante echipe ale campionatul.

„Aveam speranța că putem juca mai bine cu Craiova și că putem juca de la egal la egal cu echipele mari. Nu am fost în stare aseară să punem probleme celor de la Craiova. Eu credeam că sunt mai bun decât ei, că îi bat cu 2-0. Cred că mă impresionează Marius cu poveștile lui. Am avut un 11 metri la 0-0 unde un arbitru bun ar fi dat penalty. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Nu am fost o echipă slabă, dar mică. Puteam să fructificăm presiunea de pe ei. M-au pus la colț, m-au așezat unde trebuie. Puneam pariu pe orice că pot să încurc și Craiova și CFR. Am rămas cu un gust amar, suntem o echipă mică și mai avem mult de muncit până să putem pune probleme echipelor mari”, a declarat Valeriu Iftime.

”Cred că CFR Cluj e mai solidă. Ține mai bine de rezultat, nu joacă la fel de spectaculos precum Craiova, care e mai mingicară, dar își atinge scopul mai bine. Într-o Cupă Europeană, cred că ne-ar reprezenta mai bine” – Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Sursa: gsp.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *