Percheziții domiciliare după ce un magazin din Botoșani a fost spart. Doi indivizi au fost reținuți

Doi indivizi au fost reținuți de polițiști, după ce au spart un magazin din Botoșani.

Miercuri, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele a doi barbati de 21 si 44 de ani din municipiul Adjud, judetul Vrancea, care locuiesc fara forme legale pe raza municipiului Botosani, cercetati sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si tainuire.

In urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul ca in noaptea de 8 spre 9 martie 2020, tanarul de 21 de ani ar fi patruns prin efractie intr-un magazin de produse electronice din municipiul Botosani, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri si telefoane mobilr, in valoare de aproximativ 8.000 de lei.
Bunurile sustrase au fost ulterior valorificate, cu sprijinul barbatului de 44 de ani, acesta cunoscand ca provin din comiterea unei infractiuni de furt.

La data de 24 iunie .2020, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au pus in executare doua mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Adjud, judetul Vrancea, la domiciliul unei persoane fizice si la sediul unei societati comerciale, ocazie cu care au fost identificate mai multe mijloace materiale de proba.
De asemenea, la data de 15 iulie 2020, au fost efectuate alte doua perchezitii domiciliare, la.un imobil apartinand tanarului de 21  de ani, din judetul Vrancea si la un imobil in care locuieste barbatul de 44 de ani, de pe raza municipiului Botosani.
Cu ocazia perchezitiilor la locatiile vizate au fost identificate si ridicate mai multe bunuri care prezinta interes in cauza, totodata fiind adusi la audieri, cu mandat de aducere si cei doi barbati banuiti de comiterea faptelor.

Acestia au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Botosani, in cauza fiind continuate cercetarile pentru infractiunile de furt calificat si tainuire, in vederea administrarii si completarii in totalitate a probatoriului, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie procedurala”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com