Botoșăneanul acuzat că ar fi atacat cu bărdița un consătean se apără. „M-au amenințat că nu scap fără să mă omoare”

E scandal mare la Mitoc, acolo unde niște consăteni se amenință unul pe altul și se iau la bătaie. La începutul acestei luni, BotoșaniNews.ro a prezentat cazul unui bărbat de 34 de ani, care a ajuns la spital după ce a fost atacat cu bărdița de un bărbat de aproximativ 45 de ani, Daniel F.

Acum, agresorul spune partea sa de adevăr. Omul susține că a fost amenințat cu moartea, atacat cu furci și topoare.

Potrivit acestuia, pe 1 iulie mergea cu căruța în locul denumit popular „Cotu Mic”, unde are o suprafață de teren, pentru a îndepărta gunoaiele rămase după revărsarea Prutului. El spune că pe drum s-a întâlnit cu Cristian S. „el
intrebandu-ma unde ma duc, eu raspunzandu-i ca ma duc la suprafață de teren sa curat resturile ce au rămas din urma revarsarii apelor, el amenintandu-ma că eu nu am ce cauta in zona Cotu Mic si daca nu plec imi arata el mie. După aproximativ o oră au venit Vasile A., Cristian S., Daniel S., si venind la mine sa ma agreseze cu furci, topoare și bate. Eu văzând situația am fugit in raul Prut încercând să mă îndepărtez de ei. Văzând că nu ma pot prinde au început să arunce dupa mine cu bate in timp ce eu fugeam de ei”.

Bărbatul povestește că aceștia l-au așteptat la mal și i-ar fi spus că „nu scap de ei azi fără să mă omoare. După aproximativ o oră au plecat de langa mal spre sat asteptandu-ma la ieșirea din Cotu Mic. În acel moment am plecat la căruța care aveam hainele si am constatat că imi lipseste telefonul si o sumă de bani. Văzând că imi lipseste telefonul am plecat la două persoane ce erau la pescuit sportiv la aproximativ 70 de metri de căruța mesei de locul unde s- a intamplat evenimentul cerandu-le telefonul lor sa sun la 112”.

Poliția a ajuns la locul respectiv, iar bărbatul le-ar fi cerut oamenilor legii să îl conducă până acasă pentru că cele trei persoane îi voiau răul. Polițiștii au plecat, iar acesta a pornit singur spre casă.

Ajungând la câmpurile semnalate cu floarea soarelui si porumb, la un moment dat s-a speriat calul si întorcând capul am văzut pe numitii S. Daniel si S. Cristian și S. Vasile cu furci și topoare ieșind din porumb. Vrând să mă lovească în acel moment am sărit din caruta si am fugit in Cotu Mic, ei fugind dupa mine. Ajungând din nou la cei doi pescari,  sunând din nou la 112 dupa un timp ajungând si echipaj de poliție punandu-mi catuselè si spunând că eu l-am agresat pe S. Cristian echipaju de poliție a refuzat să meargă unde am zis eu ca s-a intamplat fapta ca sa ia probe spunând că nu-i adevărat unde am fost agresat eu?”, spune bărbatul.

Acesta susține că de fapt nu el este o persoană violentă, ci Cristian S. care ar mai fi fost implicat în scandaluri.

FOTO Șocant! Un botoșănean a fost atacat cu o bărdiță de un consătean. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, iar atacatorul este liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *