FOTO Șocant! Un botoșănean a fost atacat cu o bărdiță de un consătean. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, iar atacatorul este liber

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Mitoc, a ajuns la spital după ce a fost atacat cu o bărdiță de un individ din aceeași localitate, de aproximativ 45 de ani. Totul s-a petrecut miercuri după-amiază. Scandalul a pornit după ce victima, Cristian S., când a crescut debitul Prutului, a vrut să scoată din apă mai multe lemne pentru a le lua acasă. Individul însă s-a opus vehement, spun martorii, fără un motiv concret, ci doar că… el „comandă”.

Miercuri, scandalul a luat amploare, iar individul, considerat periculos de mai mulți consăteni, a pus mâna pe o bărdiță și l-a atacat pe bărbatul de 34 de ani. Acesta a fost dus de urgență la spital cu un echipaj SMURD. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, văzând că se ține pe picioare, bărbatul a ales să meargă acasă.

Se pare că atacatorul nu este la primul incident de acest gen.

„Alaltăieri a atacat un alt vecin de-al nostru, tot cu bărdița. Acesta își păștea oile liniștit pe lunca Prutului. El a venit și l-a atacat, că de ce paște oile acolo? Vecinul nostru are coaste rupte, nici nu poate vorbi și o rană destul de serioasă la picior. Nu merge nicăieri de frica lui, nici la poliție, nici la spital. Nu e prima lui abatere, tuturor le e frică de el, umblă cu arme albe la el, cu spray paralizant, etc. E o persoană foarte agresivă”, ne-a spus o localnică, nemulțumită că deși a fost implicat în astfel de incidente, individul, Dan Fetcu, încă umblă nestingherit prin localitate, fără să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, oamenii legii au întocmit în cauză un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și furt.

4 thoughts on “FOTO Șocant! Un botoșănean a fost atacat cu o bărdiță de un consătean. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, iar atacatorul este liber

  1. Se stie ca acest criminal a fugit în Italia acum vreo 15 ani pentru a scăpa de pușcărie pentru fapte cu violență….de ce politaii stau di nu il arestează și la pușcărie…??? Este extrem de violent ce măi așteaptă politaii si procurorul sa mai omoare 2 -3 oameni ??Comunitatea este îngrijorată de aceste criminal care se pare ca are ……fapte pe afară….mai grave….

  2. Individul este un criminal in libertate poliția și procurorul ce așteaptă să mai omoare 2-3 dupa care să fie arestat..??? Acum vrei 15-20 ani a mai comis una mai gravă și a fugit în Italia, dar se pare ca are fapte grave si acolo…scapati comunitatea de criminali…cati trebuie să omoare??4

  3. Individul este un criminal in libertate poliția și procurorul ce așteaptă să mai omoare 2-3 dupa care să fie arestat..??? Acum vrei 15-20 ani a mai comis una mai gravă și a fugit în Italia, dar se pare ca are fapte grave si acolo…scapati comunitatea de criminali…cati trebuie să omoare?
    Se pare ca in familie sau eliminat între ei!!

  4. CUM SA INTAMPLAT LA FOCSANI NU E DEPARTE CA ACEST INDIVID FARA CREER SA OMOARE FARA NICI O TREABA CU AU DESPICAT CAPUL UNGHIULUI LOR CEI DOI VERI ASTA NU E DEPARTE …PROCORORII CE FACE ASTEAPTA SA MAI FACA O VICTIMA ? LA PUSCARIE IN TEMNITA SA STEA FAMILIA DE CRIMINALI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *