Un botoșănean vrea să fie infectat cu COVID-19. „Sunt convins că boala există, a existat și va exista, însă..”

Botoșăneanul Daniel Ciobbanu, cel care promovează un stil de viață sănătos, prin imunizare naturală, susține că este dispus să se lase infectat cu noul coronavirus. El vrea să demonstreze, astfel, că acest virus nu este mai periculos decât o gripă sezonieră. 

Reacția sa vine după ce un medic din București a transmis un mesaj celor care nu cred în existența virusului prin care îi invită pe secțiile unde sunt internați bolnavii de coronavirus.

Cred in Dumnezeu si-n sistemul meu imunitar mai mult decât in puterea acestui “virus ucigaș”. Sunt convins că boala există, a existat si va exista, însă sunt la fel de sigur că nu este mai periculoasă decât gripa sezonieră. Sunt dispus oricând să intru fără niciun fel de echipament de protecție in secțiile ATI si să respir adânc, așa cum îndeamnă susținătorii dictaturii medicale, atât timp cât nu sunt sechestrat acolo si pot sta in carantină cele două săptămâni in “Colțul meu de Rai” unde să mă tratez, dacă va fi cazul si prezint simptome, fără tratament medicamentos. Sunt dispus să fiu monitorizat după legea Big Brother pentru a demonstra eficiența sistemului meu imunitar. Oferta este valabilă până la sfârșitul săptămânii! Nu de alta, dar am treabă cu munca pământului și nu am timp de circ ieftin cu dezbateri pe această temă doar la nivel verbal. Fapte, nu vorbe! Sper ca autoritățile locale si cei din conducerea spitalului să nu rateze această ofertă de nerefuzat”, spune Daniel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *