PSD Botoșani: Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban!

PSD Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la depășirea pragului de 100 de miliarde de euro, împrumuturi în 9 luni luate de Guvernare liberală.

PNL vrea să amaneteze viitorul copiilor și nepoților noștri prin împrumuturile gigantice de miliarde de euro pe care le fac în fiecare săptămână în numele României. Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban. Românii nu simt nimic în buzunar, nu simt nicio îmbunătățire a nivelului lor de trai. Din contră, afacerile sponsorilor PNL prosperă în timp ce prețurile la toate produsele o iau în sus, iar alocațiile și pensiile sunt amputate. În rest Zero Barat la investiții. Orban și toată șleahta galben-portocalie trebuie să spună public unde se duc banii prin care îi fac sclavi pe români la bănci și instituții financiare.

Săptămâna trecută liberalii în frunte cu Iohannis și Orban anunțau marele plan de investiții!

Au început să apară primele rezultate, 2 fabrici din Suceava se închid și 158 de oameni rămân pe drumuri! Liberalii se lăudau că le oferă suport antreprenorilor și le oferă o grămadă de facilități fiscale! În realitatea PNL i-a abandonat pe antreprenorii din toate domeniile și i-a lăsat pe angajați să se ducă în șomaj! PNL este partidul care aduce falimentul României!

Orban și prietenii lui din Guvern cred că le merge cu „hoțul neprins e negustor cinstit”.  Nu au nicio șansă! Comisia de anchetă a Parlamentului va scoate la suprafață toate puroaiele de corupție ale liberalilor din timpul pandemiei.

Liberalii după ce au sifonat banii românilor pe achiziții de măști neconforme la supra-preț pe care le-au vândut spitalelor, au lăsat fără bani și fondurile de pensii și cele de alocații! Orban după ce a dat explicații Parlamentului cu privire la actele de corupție pe care le-a patronat la UNIFARM, a dat ordin pe unitate să se secretizeze toate actele care au legătură cu achiziția de materiale de protecție!

Sursa: comunicat PSD

 

One thought on “PSD Botoșani: Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban!

 1. In Biblie este o pilda – sa ridice si sa arunce piatra cel ce se simte fara pacat.
  Voi, pisdeilor, ar trebui sa taceti pentru totdeauna.
  Ati infestat toate institutiile statului cu oameni fara caracter, fara cultura, fara bun simt, fara expertiza, fara … cu un fel de oameni.
  De care nu se mai poate scapa.
  In acelasi timp, concubinul vostru, mosul tariceanu, a marit cu 500.000 numarul bugetarilor cat a fost prim ministru.
  Romania a putut functiona cu cca. 900.000 de bugetari, iar acum, cu 1.400.000 este in colaps.
  Efortul bugetar este urias.
  De dat afara nu pot fi dati.
  De restructurat nu se poate restructura nimic.
  Daca nu se dau salariile se obtin in instante, cu cheltuieli suplimentare pentru armata de avocati flamanzi.
  Care-i solutia pentru a iesi din acest cerc vicios ?!
  Stiu – raspunsul standard al vostru – marim pensiile cu 40% si mai dam niste pensii speciale pentru … membrii de partid cu cotizatia platita la zi, ca in rest ati dat tuturor categoriilor pensii speciale.
  Doar amaratului care munceste cu adevarat trebuie sa-i curga sangele pe nas pentru o pensie de … rahat. Asta daca mai apuca sa se bucure de pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com