Cosmin Andrei: „De ce plătește domnul primar Flutur chirie degeaba din banii botoșănenilor pentru autobuzele care nu circulă ?”

Viceprimarul Cosmin Andrei îi solicită primarului Cătălin Flutur să le spună botoșănenilor de ce sunt puși să plătească lunar chirie din banii lor, peste 30.000 de euro pentru mai multe autobuze care nu sunt puse în circulație.

Domnule primar de ce nu le spuneți botoșănenilor că plătesc degeaba chirie peste 30.000 de euro pe lună pentru servicii pe care nu le folosesc. De ce nu sunteți corect și le spuneți botoșănenilor că peste 5 ani, autobuzele vor fi returnate și de fapt ei trebuie să plătească chirie pentru niște mijloace de transport pe care Primăria le va da înapoi? De ce ați închiriat un teren pentru a-l transforma în showroom, când societatea avea un teren de două hectare de teren pe care putea parca autobuzele. De ce plătiți chirie din banii botoșănenilor pentru paza acestui teren care e impropriu? De ce nu recunoașteți incompetența directorului Eltrans, membru PNL cu acte în regulă care nu a fost în stare să rezolve problemele cu circulația tramvaielor care a pus și pune în continuare în pericol viața oamenilor? De ce colegul dumneavoastră de partid nu e în stare să pună autobuzele în circulație și așteaptă să îi dați ordin să le scoată în campania electorală”, a declarat Cosmin Andrei.

Așa cum Cătălin Flutur nu îl demite pe directorul de la Eltrans, dovedit incompatibil, vărul de la Suceava Gheorghe Flutur, alias „COVIDUL” județului Suceava, nu l-a demis pe managerul de la Spitalul Județean înainte să izbucnească cel mai mare focar de infecție din țară.

Înainte de epidemia COVID-19, la Suceava a fost epidemia pilelor și a proptelelor politice, așa cum e și în municipiul Botoșani în mandatul domnului primar Flutur. Înainte de a fi un exemplu de incompetență și o „bombă cu COVID-19”, Spitalul Județean din Suceava a fost lăudat de cei mai mari lideri liberali, Rareş Bogdan și Klaus Iohannis care nu mai conteneau cu complimentele. După ce 200 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, activitatea a devenit obiectul unei anchete a Parchetului Suceava. Același lucru s-ar impune și la Botoșani. Flutur de la Suceava și Flutur de la Botoșani, aceeași mizerie”, a subliniat Cosmin Andrei.

Sursa: comunicat PSD

3 thoughts on “Cosmin Andrei: „De ce plătește domnul primar Flutur chirie degeaba din banii botoșănenilor pentru autobuzele care nu circulă ?”

 1. Asa cum Dl Flutur nu s-a vazut prea mult,din buna crestere,fata de Panaramele depuse de Varful …Portas la DNA si s-a confirmat neadevarul,el,nu si-a lustruit pantofii si nu a chemat fotogrfii sa vada ce fac EI.Dumneata,in afara de mincat,ce ai facut concret in 8 ani din proprie initiativa?Si in afara de sarcinile de serviciu,nu cele de la Partid? Iti doresc,sa devii Primar cind voi deveni eu Mitropolitul Moldovei!

 2. Lichitorii de afișe pupatorii din dos cacanie au învățat să scrie…si lichesc cuvinte…in presă dictate de șeful haitei cacanii

 3. Iti spun eu ce a facut in ultimii 8 ani:
  1. A fugarit cainii vagabonzi , dar nu a reusit sa-i prinda.
  2. In timpul concediului celui hulit cand era ,,primar” plin a dat bani colegilor de partid din banul public ( vezi cazul recent cu cei 45000 lei/saptamanal
  acordati celor de la URBAN SERV/d-lui BUHAIANU)
  3. A inlesnit cu ceilalti racani pzd-isti afacerile imobiliare ale,, tatucului” TINCU (a se verifica tranzactiile imobiliare ITALPANT vs. ELTRANS sau fosta fabrica de confectii RAPSODIA)
  4. A ,,transformat” Botosaniul dintr-o zona defavorizata intr-un pol al ,,bunastarii” avand majoritatea in CL + cea la nivel national unde parlamentari de genul ROTARU,BUDAI & compania si-au dat sufletul pentru inflorirea economica a municipiului si judetului.
  5. Ar mai foarte multe de spus ( teatrul M.Eminescu, strazile din oras, problemele cu celelalte ,,nationalitati”, drumul spre IASI, pardon spre TG.FRUMOS, etc.)
  Apropierea campaniei electorale a nascut o vorba de duh la romani: ,,Desteptul promite si prostul trage nadejde” , asa ca dragi internauti nu plecati urechea la toti agaricii locali care prin politica isi fac viata lor mai buna in detrimentul celor multi si necajiti.
  Va multumesc pentru atentie si sper sa fie publicat acest comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com