Dramă în familia unui fost fotbalist de la FC Botoșani. Fiul său de 3 ani a primit un diagnostic cumplit. Micuțul are nevoie de ajutor

Fostul fotbalist de la FC Botoșani, Ionuț Matei, trece prin clipe grele. Fiul său, de trei ani și jumătate, a fost diagnosticat cu Leucemie Acuta Limfoblastica B pe data de 18 iunie 2020 de catre Spitalul Marie Curie Bucuresti si Institutul Clinic Fundeni. Acesta a fost indrumat de catre cadrele medicale de specialitate din Bucuresti la o clinica din afara tarii pentru ca tratamentul necesar deoarece în România nu dețin aparatura necesară.

Așa că dosarul micuțului a fost trimis la mai multe clinici din Europa, iar primul raspuns a venit  de la “Ospedale San Gerardo” din Milano. Starea de sănătate a micuțului nu e deloc bună, iar familia a acceptat prima clinică care a oferit un răspuns afirmativ.

De cateva zile, copilul a inceput pregatirea pentru tratamentul cu citostatice care va avea debutul pe 02.07.2020. Micuțul va sta în spital   intre 18 -28 luni( totul depinde cum raspunde corpul lui si cum rezista) iar tratamentul este  unul foarte dur si intens pentru un copil de numai 3 ani jumatate.

Părinții sunt speriați, dezorientați și neputincioși în fața acestei probleme.

Costul tratamentului este estimat undeva la aproximativ 150.000€, dar părinții nu reușesc să facă rost de acești bani și au nevoie de ajutor. Își doresc enorm ca micuțul lor să trăiască, să îl poată vedea cum crește și se bucură de tot ce e în jurul lui. 

Cei care vor să îi ajute pot face donații în conturile:

Nume titular cont:VIORICA ACHITEI, Mentiune:Sanatate Nicholas;Banca Transilvania.

IBAN-ul contului in EUR este RO29BTRLEURCRT0556834301;

Nume titular cont: Viorica Achitei; IBAN-ul contului in LEI este RO79BTRLRONCRT0556834301;

Nume titular cont Lire: Ionut Matei; Mentiune: Sanatate Nicholas;
Barclays Bank;Account Number :53966178 ;Sort Code: 20-25-19;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *