Povestea unei eleve de 10 din Botoșani, virală pe internet. „Pe analfabeta Vulpița și puturosul Viorel îi știe toată lumea. De Ines nu a auzit nimeni”

O tânără de 19 ani, de la Liceul „Demostene Botez” din Trușești a absolvit clasa a XII-a cu 10 pe linie. Media maximă a avut-o și în toți ceilalți ani de studii. Este vorba despre Ines Bălănescu, o tânără care a fost și președinte al Consiliului Elevilor de liceu, pasionată de lectură.  Ines adoră să gătească, să își petreacă timpul cu prietenii și uneori se întoarce la o pasiune mai veche: chitara.

Consider că perseverența și efortul constant și susținut reprezintă cheia oricărui succes profesional, alături, neapărat, de încrederea in sine”, spune Ines.

Povestea tinerei a făcut furori pe rețelele de socializare, mai multe persoane arătându-se revoltate că această tânără nu are parte de notorietate, în schimb, două persoane fără școală, din Vaslui, sunt urmărite și promovate în mod constant la un post național de televiziune, respectiv Veronica și Viorel din Blăgești.

Ines, absolventa din Botoșani cu 10 pe linie. „Notele reflectă într-o mică măsură capacitatea unui elev”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *