Marius Croitoru a scris istorie la Botoșani, dar e gata să plece! ”Există discuții. Dacă vine o ofertă, ne înțelegem”

Marius Croitoru a fost antrenorul care a dus, în premieră, FC Botoșani în play-off-ul Ligii 1, iar la finalul meciului pierdut la Craiova, scor 1-2, tehnicianul a recunoscut că este tentat să accepte o nouă provocare în carieră.

Marius Croitoru anunță că angajamentul cu FC Botoșani expiră pe 30 iunie, dar este dispus să semneze o prelungire a contractului. Tehnicianul recunoaște că au existat discuții pentru preluarea unei alte echipe, dar familia l-a convins să rămână în nordul Moldovei.

”Există discuții, dar familia dorește să rămână la Botoșani, chiar dacă eu sunt în dubiiE, domnul Iftime m-a convins. Contractul meu cu Botoșani expiră pe 30 iunie, dar semnez și în alb, salariul și perioada contractului poate să o stabilească domnul Iftime. Dacă va veni o ofertă, sunt convins că ne înțelegem, nu am cum să negociez cu un om care m-a apreciat și m-a lăsat să antrenez la 38 de ani în Liga 1”, a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

FC Botoșani s-a confruntat cu o situație dificilă în ultimele săptămâni, după cazul de COVID-19 confirmat la echipă, care a dus la reprogramarea meciului de pe ”Ion Oblemenco” și la anularea mai multor ședințe de pregătire.

Marius Croitoru susține că diferențele fizice dintre cele două echipe au dus la rezultatul înregistrat pe ”Ion Oblemenco”, dar FC Botoșani va crește în ritm în următoarele meciuri.

”Începem să ne apropiem de ritmul nostru obișnuit de joc. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, am avut trei antrenamente în două săptămâni. Am avut, totuși, o dinamică bună, am avut posesie, cred că puteam obține mai mult. Am jucat mult mai bine în repriza a doua, păcat că am luat gol din acea centrare, dar este normal să apară greșeli când nu ești bine fizic. Când nu ești bine fizic, apar și probleme la cap”, a transmis Marius Croitoru.

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, FC Botoșani a rămas ultima în play-off, cu 24 de puncte. Etapa viitoare, formația lui Marius Croitoru joacă la Mediaș, vineri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *