Tânărul care a ucis cu mașina un bărbat din Botoșani a fost reținut. Vezi cine este individul!

Tânărul de 23 de ani care duminică dimineață a accidentat mortal un bărbat din Botoșani aflat pe bicicletă a fost reținut de polițiști. Este vorba de Ionuț Stănescu, de 23 de ani, din Hârlău, care se întorcea de la discotecă.

El conducea un Ford pe drumul național DN 28B, pe raza localității Frumușica, iar duminică dimineață l-a lovit cu mașina pe botoșăneanul de 72 de ani, care a decedat la locul accidentului

După accident, ieșeanul și-a văzut de drum ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

„In urma activitatilor specifice efectuate de catre politisti, in jurul orei 17:00, a fost identificata persoana banuita de comiterea faptelor, in persoana unui tanar de 23 de ani din localitatea Harlau. Acesta a fost depistat la domiciliul sau, loc in care se afla si autoturismul care corespundea caracteristicilor celui implicat in accident si caruia ii lipseau elemente din caroserie, depistate la fata locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

El a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

VIDEO! Autorul accidentului mortal de la Frumușica a fost prins. Are doar 23 de ani și se întorcea de la discotecă

2 thoughts on “Tânărul care a ucis cu mașina un bărbat din Botoșani a fost reținut. Vezi cine este individul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *