VIDEO! Autorul accidentului mortal de la Frumușica a fost prins. Are doar 23 de ani și se întorcea de la discotecă

Șoferul care a produs accidentul mortal de duminică dimineață de la Frumușica a fost prins de polițiști.

Duminică dimineață, în jurul orei 06:30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin 112 că un barbat de 72 de ani a fost gasit decedat intr-un sant de pe marginea drumului national DN 29 B, in localitatea Frumusica.

 

Citește știrea inițială: Accident mortal la Botoșani! Victima lăsată pe asfalt, iar șoferul a fugit


Potrivit polițiștilor, din verificarile efectuate si in urma efectuarii cercetarii la fata locului s-a stabilit faptul ca barbatul a fost accidentat mortal, in timp ce se deplasa pe bicicleta, de un autoturism al carui conducator auto, in urma impactului, a parasit locul producerii faptei.

Toate efectivele de politie aflate in teren au fost alertate si implicate in identificarea autoturismului si al conducatorului auto care a produs accidentul rutier.

In urma activitatilor efectuate de catre politisti, in jurul orei 17:00, a fost identificata persoana banuita de comiterea faptelor, in persoana unui tanar de 23 de ani din localitatea Harlau. Acesta a fost depistat la domiciliul sau, loc in care se afla si autoturismul care corespundea caracteristicilor celui implicat in accident si caruia ii lipseau elemente din caroserie, depistate la fata locului. 

Potrivit anchetatorilor, tânărul se întorcea de la discotecă. 

Tanarul a fost condus la sediul Serviciului Rutier, unde a fost audiat si urmeaza sa fie retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *