Botoșănean la volanul unui Mercedes C220, tras pe dreapta de polițiști. Pentru ce s-a ales cu dosar penal

Un botoșănean, aflat la volanul unui Mercedes Benz C220, a fost tras pe dreapta de polițiștii suceveni, vineri, pe DN17, în comuna suceveană Păltinoasa. Acesta  se deplasa în interiorul localităţii cu viteza de 80 km/h, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului.

S-a procedat la oprirea autovehiculului, constatându-se faptul că la volanul acestuia se afla Paul S., de 33 ani, din comuna Copălău, județul Botoşani.

Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile britanice, fapt pentru care s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date ocazie cu care s-a stabilit faptul că posedă permisul de
conducere, însă având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru perioada 04.06.2020-01.09.2020, ca urmare a comiterii unor abateri la regimul rutier.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *