Trei fetițe din Botoșani au rămas orfane de tată. Părintele lor a murit după ani de chin

Un bărbat de 41 de ani din satul Oneaga, comuna Cristești, a murit, vineri, după o luptă cu o boală cumplită. Paul Cozma a lăsat în urmă o soție și trei fetițe. 

Omul a avut cancer de colon, iar neajunsurile materiale l-a determinat să ceară ajutor pentru familia sa, dar și pentru el. Așa că Asociația Grup Civic a încercat să îi ajute pentru a avea condiții mai bune de trai în locuință. 

Mi-am dorit enorm de mult sa supravetuiasca sa poată vedea ca dorinta lui devine realitate datorita unor oamenii cu suflet mare care au donat din puținul lor. In momentele acestea familia se vede neputincioasa in fata acestui necaz și le este imposibil sa îl conduca pe ultimul drum pe Paul datorita faptului că nu au cele necesare pentru înmormântare. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor. Daca doriți sa ne ajutati cu ce puteti dumneavoastră va rog sa ma contactați la 0759 362 916”, spune Daniel Câșlariu, din cadrul Asociației Grup Civic Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *