Un medic din Botoșani atrage atenția asupra măsurilor anti COVID. „Mai bine nu vă băgați în loteria COVID. Zic să nu depunem armele așa ușor”

Medicul Oana Arhip, din cadrul Spitalului Județean Botoșani atrage atenția populației să nu se relaxeze în ceea ce privește măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19. Potrivit doctorului, este foarte important să păstrăm igiena, să folosim masca și să păstrăm distanța unii față de ceilalți.

Mi se pare ca virusul nostru s- a cam odihnit pe perioada carantinei și a început sa muncească! Pare ca ne am împrietenit și alege la întâmplare câte o gazda cu care trăiește povesti de viața. Se joaca la loz in plic acum, mai gluma , mai serios , mai bine nu va băgați in loteria COVID ! Mai ales vârstnicii sau cei cu vreo boala știuta … Spiritul mioritic de acceptare ne – a cuprins și nu ne putem dezice de Esențele noastre care ne dictează sa nu ne împotrivim prea mult dacă e obositor și necesita lupta! Aici greșim, zic sa nu depunem armele așa ușor, putem continua sa ne împotrivim chiar dacă ne schimba obiceiurile de viața! Puțin a fost, mult mai este înainte! Ca in povesti speram la final fericit dacă …..apa, masca, igiena, separarea, distanța, răbdarea …”, spune medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *