Încă un caz de COVID-19 la FC Botoșani. Valeriu Iftime a confirmat informația

Foto: Sport Pictures

FC Botoșani are încă un angajat testat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre o persoană din departamentul de marketing al moldovenilor, care nu a intrat însă în contact în ultima perioadă cu jucătorii sau cu membrii din staff-ul tehnic al echipei.

Persoana respectivă se afla în șomaj tehnic, alături de alți salariați ai clubului, iar înainte de a-și relua activitatea aceștia au fost testați pentru COVID-19. În urma testării pozitive, angajatul specializat în marketing nu a mai revenit la echipă, la solicitarea conducerii.

„Informația e coretă. El nu se va mai întoarce la muncă până când situația sa medicală nu va fi una optimă. Nu a intrat în contact cu nimeni din cadrul echipei. Se ocupa de pancartele stadionului”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, pentru GSP.ro.

O veste bună pentru Botoșani este reprezentată de statusul medical al doctorului depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 7 zile.

După o săptămână petrecută în spital, Dr. Petre Rădăuceanu a fost testat negativ. Dacă următoarele analize vor fi de asemenea negative, acesta va putea părăsi clinica în care se află. 

Teoretic, Rădăuceanu ar putea asista la următorul meci al moldovenilor, însă echipa antrenată de Marius Croitoru a apelat deja la un alt medic.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *