FOTO Mașini de lux, confiscate și scoase la licitație la prețuri mici. Cât costă un Audi Q7 sau un Porsche Panamera

Ocazie pentru cei care vor o mașină de lux la un preț relativ mic. Un Audi Q7 poate fi cumpărat sub 4.500 de euro, iar un Porsche Panamera 4 la 18.000 de euro.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a lansat platforma online pentru derularea licitaţiilor publice prin mijloace electronice, conform unui anunț al Ministerului Justiţiei. Pe site-ul de licitații online, utiliatorii pot licita pentru bunuri confiscate de autorități.

Printre bunurile scoase deja la licitație se numără două mașini Audi Q7, un Porsche Panamera, dar și alte bunuri confiscate, inclusiv fier vechi sau haine.

Un Audi Q7 din 2008 este scos la licitație la un preț care pleacă de la 21.500 de lei, adică în jur de 4.500 euro. Un alt Q7 S-line din 2007 costă 26,680.00 lei, iar termenul  de lictare este 22 iulie.

Prețul de la care pleacă licitația pentru un Porche Panamera din 2012 este de aproape 90.000 de lei, adică peste 18.000 de euro. Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună o garanție de 9.000 de lei.

Cum poți să participi la licitațiile ANABI

După alegerea unui bun scos la licitație și finalizarea etapei de înregistrare, puteți participa la licitație prin autentificarea în contul creat, selectarea licitației la care v-ați înscris și plasarea de oferte în intervalul de timp specificat în anunțul pentru desfășurarea licitației respective. Intervalul de timp este prezentat pe portal astfel încât să cunoașteți care este ultima ofertă și timpul rămas până la finalizarea licitației.

Pe parcursul licitației, ofertanții înscriși pot face opțiuni și supralicitări conform pasului de licitare stabilit, fată de prețul cel mai mare din ofertele de cumpărare înscrise, dacă acesta este superior prețului de pornire a licitației sau, în lipsa unei asemenea oferte, față de prețul de pornire stabilit prin anunț.

Bunul se adjudecă celui care oferă prețul cel mai mare fată de prețul de pornire sau fată de prețul de începere a licitației, după caz.

Dacă se înscrie un singur ofertant, care oferă cel puțin prețul de pornire, acesta este declarat adjudecatar. În situația în care, la ultimul pas de licitație, există doi sau mai mulți ofertanți care oferă același preț și nu doresc să liciteze la următorul pas, va câștigă prima ofertă înregistrată (ofertantul care a înregistrat primul documentația completă de participare la licitație).

Toate detaliile despre licitații aici.

Sursa: Gândul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com