Percheziții la Botoșani. Polițiștii au răscolit locuințele a doi bărbați și a unei tinere

perchezitii_1-465x390Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 42 de ani din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, furt și tentativă la furt calificat.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada februarie-iunie,  împreună cu o tânără de 29 de ani și un alt tânăr de 31 de ani, ambii din municipiul Dorohoi, au pătruns fără drept in  mai multe societăți comerciale de unde au sustras bunuri alimentare și non-alimentare.

Totodată, s-au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă.

 Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, în cauză fiind continuate  cercetările pentru infracțiunile de furt calificat,  furt  și tentativă la furt calificat, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție procedurală, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *