Află 5 metode prin care botoșănenii reușesc să se simtă acasă ca într-o vacanță

Dacă nu ești sigur că vrei să pleci în vacanță vara aceasta, nu trebuie să te grăbești în a lua o decizie. Dimpotrivă, îți poți îndrepta eforturile spre transformarea locuinței într-o oază de relaxare, unde să te simți ca în concediu. La acest capitol, botoșănenii dau dovada de creativitate, iar soluțiile alese de ei se dovedesc a fi eficiente și revitalizante. În continuare, vei descoperi câteva dintre acestea și beneficiile lor. 

Iată 5 feluri în care botoșănenii își pregătesc locuința pentru o vacanță la domiciliu

 

  1. Dacă dispui de o curte, fie ea și de dimensiuni restrânse, foișorul este soluția ideală pentru zilele toride de vară. La umbra lui poți lua mesele alături de familie și te poți proteja de soare sau ploi. În același timp, acesta oferă un aspect rustic spațiului în care este amplasat, recreând atmosfera zilelor petrecute la munte. Poți achiziționa sau poți construi unul din lemn dacă ești o persoană îndemânatică. Pe Internet vei găsi tutoriale video, care îți explică pas cu pas etapele realizării unui foișor.

 

  1. Pentru cei care locuiesc la bloc, balconul oferă puține variante de amenajare. Cu toate acestea, multe persoane apelează la setul de șezlonguri cu umbrelă, de care se bucură seara sau în weekend. Chiar dacă ești tentat să stai întins la soare pentru a te bronza, nu uita că razele ultraviolete sunt extrem de puternice, inclusiv în oraș, iar efectele expunerii excesive pot fi nocive. Așadar, dacă ideea umbrelei nu îți surâde, poți monta o copertină. De asemenea, nu uita de crema de protecție solară. 



  1. În interiorul casei, una dintre cele mai plăcute metode de relaxare este cada cu hidromasaj, care te va face să te simți ca într-un salon spa. Beneficiile acesteia sunt numeroase: îndepărtează insomniile, reduce stresul, activează metabolismul și luptă împotriva celulitei. Vei observa că prețurile pentru o cadă cu hidromasaj încep de la cele mai accesibile și variază în funcție de caracteristici. Poți opta pentru un model cu funcții de bază sau unul cu programe complexe, ale cărui efecte terapeutice sunt evidente. Adaugă uleiuri esențiale sau săruri aromate atunci când faci baie, iar experiența ta va fi completă.  

 

  1. Pentru cei care își doresc un prilej de distracție în exterior, piscina gonflabilă reprezintă o formă de amuzament atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Deoarece este foarte ușor de montat și de strâns, îți oferă flexibilitate și control asupra spațiului din curte. Astfel, îți poți alina dorul de mare până când vei ajunge din nou pe plajă. 

  1. Hamacul are avantajul de a putea fi montat atât în casă, cât și în curte. Te poți bucura de el la umbra unui copac sau în răcoarea apartamentului, citind o carte. Este și un obiect decorativ de mare efect, așa că nu ezita să îl folosești în living, unde va face deliciul oaspeților.

Prin urmare, nu trebuie să mai aștepți ziua în care poți călători pentru a-ți începe concediul. Dacă ești creativ și îți asculți intuiția, te vei simți ca în vacanță chiar la tine acasă. 

Sursa foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *