Sursa ta de tonere pentru imprimante HP, tonerdepot.ro!

Încă din 1939, anul în care a fost înființată, compania Hewlett-Packard și-a dorit să aibă un renume mondial. Și nu a durat mult până când acest lucru s-a întâmplat. Azi, ne oferă printre cele mai bune calculatoare, laptopuri și imprimante. Și pentru asta le mulțumim. Ne bucurăm de ele în fiecare zi, le folosim la maxim, lucrăm la ele ani întregi și tot nu ne lasă la greu. Însă fiecare dintre ele are nevoie de atenție și de îngrijire, din când în când. Doar imprimantele au un element consumabil, care trebuie înlocuit din când în când, și anume cartușul sau tonerul.

Azi vorbim despre imprimantele care folosesc toner, acestea fiind, de cele mai multe ori, variantele mai performante. Cele cu cartuș sunt variante de imprimante sau multifuncționale care se folosesc pentru uz casnic, și pentru care înlocuirea cartușului nu este atât de costisitoare. În schimb, un toner de imprimantă, HP sau orice altă marcă, este mult mai costisitor, bineînțeles, și cu un număr mai mare de pagini listate. Capacitatea mai mare a unui toner pentru imprimantă îi permite să listeze un număr foarte mare de pagini, până la de 3 ori mai multe pagini, pentru a fi mai eficient, iar necesitatea schimbării acestuia să nu fie foarte frecventă. 

 

Dintre toate imprimantele folosite în birourile companiilor, poate cele mai întâlnite sunt cele marca HP. Sunt ușoare, fiabile și foarte ușor de folosit. Au un sistem foarte intuitiv, sunt ușor de instalat, iar rareori se întâmplă să facă probleme. Multifuncționalele cele mai potrivite pentru majoritatea birourilor sunt cele din gama LaserJet Pro, care oferă o varietate mare de facilități, de opțiuni de folosire, de moduri de conectare prin cablu sau wireless, și multe alte beneficii. 

 

Majoritatea imprimantelor din această gamă, folosesc un toner HP 44A. Acestea se găsesc mai greu, însă prin tonerdepot.ro aveți de ales între trei variante: original, alternativ (compatibil) sau premium. Toate acestea sunt tonere cu cerneală neagră, toate au o capacitate de 1000 de pagini, însă diferența este cea de preț. Dacă varianta originală este cea mai scumpă, deoarece este realizată de compania mamă, care își cunoaște cel mai bine produsele, varianta alternativă este cea mai ieftină. Varianta premium este foarte apropiată ca preț de cea originală, datorită faptului că este realizată la cele mai înalte standarde, însă acum puteți beneficia de un preț redus.

 

Apelați cu încredere la tonerdepot.ro pentru orice model de cartușe și tonere pentru imprimante!

 

Sursa de imagine:

Have a nice day Photo  / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *