O femeie din Botoșani, revoltată la adresa cadrelor medicale după ce un bărbat a murit infectat cu COVID. „Nu mai suna atâta, te sunăm noi când moare”

O femeie din Botoșani reacționează dur la adresa cadrelor medicale din Spitalul Botoșani după ce un bărbat a murit infectat cu coronavirus. Aceasta se arată indignată de faptul că medicii nu ar fi comunicat cu familia în legătură cu starea bărbatului, iar la un moment dat ar fi fost chiar agasate de telefoanele primite de la aparținători ca să afle detalii despre acesta.

„Cum poti spune ca medic unui copil care suna sa se intereseze de starea părintelui său: ” Nu mai suna atâta , te sunam noi cand moare! ” Fă tot posibilul SA NU MOARA! Asta va este menirea să salvați vieți, nu SA OMORATI! Covid ( dacă avea??)”, spune femeia.

Mai mult, ea susține că dacă într-adevăr bărbatul avea COVID, l-a luat din spital, fiind ținut în cortul din curtea spitalului „aproape 12 ore in frig și ploaie până I-ati internat, alături de alți oameni posibil infectati!”.

Femeia spune că bărbatul se simțea bine, mânca și s-ar fi destăinuit rudelor că nu i se administrează niciun medicament.

Deși el se simțea bine,mânca, l-ati sedat pentru ca ne-a spus la telefon că vă bateti joc de el, ca nu ii administrați nimic, sa venim sa il luam acasa pe semnătura! Instant i-ati inchis telefonul si l-ati sedat…iar dupa 3 zile sunati ca a murit ? Dacă avea Covid de ce nimeni de la DSP Botosani NU i-a făcut timp de 2 săptămâni de cand era internat nici un test soției? Deși in repetate randuri ea a sunat la DSP Botosani sa vina sa ii faca test!!!!!! De ce nu a facut ancheta sa vada contactii sai??? Pentru ca NU avea Covid?? Atatea întrebări fără răspuns…pentru voi doar un număr in plus la lista de Covid iar pentru noi o durere imensa! Poate totuși se sesizează cineva și ia atitudine sa nu mai moara oamenii cu zile in Spitalul Județean Botosani! Suntem un oras mic, uitat de lume…iar fiecare face ce vrea aici! Ca mori sau trăiești nu ii interesează”, spune, plină de revoltă, Delia Tudos.

Botoșăneanca face referire la un bărbat de 56 de ani. Bărbatul a fost internat pe 2 iunie, fiind depistat pozitiv COVID, în urma testării.

Pacientul, care suferea de diabet și afecțiuni renale, a decedat joi. 

 

Încă un bărbat din Botoșani, infectat cu COVID, a murit la Spitalul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *