Încă un bărbat din Botoșani, infectat cu COVID, a murit la Spitalul Județean

Un bărbat de 56 de ani din Botoșani a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Decesul a fost comunicat de către cadrele medicale de la Spitalul Județean ”Mavromati”.. Bărbatul a fost internat pe 2 iunie, fiind depistat pozitiv COVID, în urma testării.

Pacientul, care suferea de diabet și afecțiuni renale, a decedat joi. 

 

7 thoughts on “Încă un bărbat din Botoșani, infectat cu COVID, a murit la Spitalul Județean

  1. Da, sigur de la covid! A murit ca l au internat forțat si nu l au tratat pentru bolile grave de care suferea. Nenorocitilor, prezentați situații trunchiate, doar ati fost platiti sa debitati enormități!!!???

  2. Dați în judecată ! Adunați va toți cei care ați avut decedați în familie și omorâți în spital….Alta cale nu există! UNIREA face PUTEREA!

  3. Mint. Am scris Ministerului Sănătății. Cum i s a pus la Spitalul din orașul Dorohoi, sa l testeze dacă are cowit 19. Bărbatului i a esit testul negativ. Aceștia de la Sp Dorohoi, l au suit în salvare spunând ca este asimptomatic. Deci bărbatul și a sunat urgent familia ca să l salveze. Fapt care nu a fost sa între soția lui la poarta spitalului. Bărbatul a fost dus urgent la Botoșani, fără motiv de cowit. Aceștia de la Spitalul de boli infecțioase din Botoșani, l au băgat într un salon unde se afla microbul cowid. Din acel moment bărbatul a luat microbul. A sunat de 3 ori acasă plângând ca vor sa l omoare. Apoi asistentele și doctorii din Botoșani, i au luat telefonul. Copilul acestui bărbat mi a fost mie elev cu mulți ani în urma. Eu am scris o petiție la Parchetul de pe lângă înaltă Curte de Casație și Justiție, apoi la Parchetul Militar din București. Aceasta este o crima. Guvernanții împreună cu președintele României, primesc o anumita suma de bani pe nr de morți cu cowit. Acum cine se internează în Spitalul municipal din Dorohoi, este dus cu forța la Spitalul de boli infecțioase din Botoșani, pentru a și atinge nr necesar de decedați.. De a obține de la UE bani. Ba mai mult asa zis bolnavii, dar nu toți sunt bolnavi ce iai fac bolnavi sunt arși în crematoriu din Botoșani. În scriu se pun pietre și fac circ prin Dorohoi. Rușine sa le fie la toți criminalii României, de la președinte, Bețivul de Orban, ministrul sănătății un handicapat notoriu.. Etc. Merita închisoare pe viata. Iar legătură pe care au făcut o cadrele medicale din Dorohoi /Botoșani, merita sa fie dați afară și merita dosar penal de arestare preventiva de omor calificat.

  4. Sti care e problema , morții nu au putut fi supuși unui test Medico legal adică au fost sigilați și Arși sau îngropați fără prea mulți martori etc !!! Cine îmi poate spune ca acei morți nu au fost perfect sănătoși dar in ei lipsa organe vitale care trebuia la alți pacienți tratatati in același spital sub stricta paza si fără nici un sintom dar care așteptau pe o lista de organe ? Aceștia din urma liberați din spital ca si cazuri rezolvate iar nefericitii care au avut o răceala sa crape fără nici măcar o lumânare !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *