UPDATE FC Botoșani nu va juca vineri la Craiova. Cazul COVID-19 de la echipa botoșăneană suspendă partida

stadion ion oblemenco, stiri, botosani, craiovaFC Botoșani nu va relua, vineri, campionatul întrerupt în urmă cu aproape trei luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Diagnosticarea cu COVID 19 a medicului echipei, Petrică Rădăuceanu, presupune automat amânarea partidei. 

Practic, întreaga echipă FC Botoșani trebuie să intre în izolare, iar medicul trebuie spitalizat la Craiova. Autoritățile sanitare susțin că decizia finală aparține DSP Dolj, însă cel mai probabil atât echipa va intra în izolare la Craiova, iar medicul va fi spitalizat tot acolo.

Justin Ștefan a spus, la Digi Sport, că în aceste condiții, în care medicul de la FC Botoșani a intrat în atenția DSP, a înștiințat ambele cluburi, din Craiova și din Botoșani, că trebuie să intre în carantină timp de 14 zile.

”Noi nu am avut ce face, acesta este protocolul. Și noi ne dorim să se joace fotbal, să revină Liga 1, dar pe primul loc este sănătatea jucătorilor”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Amânarea meciului CS Universitatea Craiova- FC Botoșani, care ar fi trebuit să se joace vineri seară, are loc după ce un alt meci din Liga 1, dintre Dinamo București și Chindia Târgoviște a fost amânat ca urmare a faptului că un membru al echipei tehnice a clubului Dinamo a fost pozitiv.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *