FC Botoșani joacă cu Universitatea Craiova după pauza forțată. Presiune mare pentru echipa lui Marius Croitoru

Universitatea Craiova și FC Botoșani vor disputa primul meci oficial în Liga 1 după pauza forțată, vineri, de la ora 20:00. Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, spune că în mod cert elevii săi nu sunt la același nivel după ce două luni s-au antrenat în apartamente, dar cam toate echipele sunt la acelaşi nivel.

„Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, echipă care, chiar dacă a pierdut un meci cu Viitorul şi unul l-au câştigat, să ştiţi că au jucători de naţională, jucători care pot pune probleme oricărei echipe, nu numai FC Botoşani. Unui fotbalist, când i-ai luat terenul de antrenament şi când i-ai luat mingea, e exact ca unui copil căruia îi iei jucăria. Este normal. Aşteptarea a fost foarte lungă, vacanţa a fost foarte lungă şi ei sunt nerăbdători, dar trebuie să mergem foarte calculat la Craiova şi să nu facem greşeli din dorinţa de a face prea multe. Să joci împotriva Craiovei cu 25-30.000 de spectatori, mai ales acum când se bate la titlu, este normal să fie o presiune în plus pentru noi”, spune Croitoru.

Tehnicianul spune că s-ar mulțumi și cu un egal la Craiova, dar nu merge pentru asta, ci „mă duc să joc fotbal, să câştig”.

Vom vedea la ora meciului dacă putem face acest lucru. Noi ce am avut de demonstrat am demonstrat. Am terminat un campionat regulat pe locul trei, la un punct de Craiova, care a fost la un punct deasupra noastră, pe locul doi. Înseamnă că avem valoare, înseamnă că FC Botoşani nu mai este o echipă care se mulţumea, ca până acum doi ani, cu locul şapte, locul opt. Ne dorim mult mai mult, dar acest lucru nu se poate realiza decât pe teren, cu rezultate”, a mai spus Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *