Decizie a Tribunalului Botoşani luată, marţi, în cazul tânărului care a produs accidentul de pe Bulevardul Mihai Eminescu

Tânărul care a produs accidentul grav de săptămâna trecută de pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani va rămâne după gratii. Tribunalul Botoşani a respins, marţi, ca nefondată, contestaţia acestuia la măsura arestării preventive dispuse miercurea trecută de Judecătoria Botoșani.

Andrei Alexandru Iuria a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de conducere sub influența alcoolului, deși organele de urmărire penale reținuseră în sarcina sa și infracțiunile de vătămare corporală din culpă și amenințare. Imediat după arestare, botoșăneanul a contestat soluția Judecătoriei la Tribunalul Botoșani.

Vă reamintim că tânărul de 28 de ani conducea cu viteză un autoturism Audi pe Bulevardul Mihai Eminescu dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecția cu strada Prieteniei a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, dintre care una a rămas încarcerată. Două dintre persoane, un șofer de pe Ford și o șoferiță de pe VW, au fost grav rănite. 

VIDEO Accidentul înfiorător de pe Bulevard a fost filmat. Vezi momentul impactului!

 

 

2 thoughts on “Decizie a Tribunalului Botoşani luată, marţi, în cazul tânărului care a produs accidentul de pe Bulevardul Mihai Eminescu

  1. jUDECATORILOR!
    Dati pedeapsa MAXIMA pentru asa specimene.
    Maine ati putea fi voi sau persoane dragi voua in fata masinii conduse de un astfel de ……

    1. Doar conducere sub influenta alcoolului? Barbatul incarcerat a fost operat, are suruburi in vertebre, fractura de bazin, e imobilizat minim 2 luni, dureri atroce! A scapat fara sa ramana paralizat sau sa moara..si voi il acuzati doar pt atat??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *