VIDEO Emoționant! Copilul de 6 ani din Botoșani care i-a spus bunicii că va da foc casei pentru a primi jucării precum Gabriel

Un copilaș de șase ani, din satul Popeni, comuna Brăiești, vecin cu Gabriel Nica, copilul a cărei casă a fost distrusă de un incendiu, i-a spus bunicii sale că va da și el foc casei pentru a primit jucării, așa cum primește Gabriel. Ștefan este prieten cu Gabriel, se joaca impreuna mereu si a vazut cum toata lumea care a aflat de drama familiei sale, venea la el cu de toate, în schimb el nu primește niciodată nimic. 

Intr-o zi cand mama lui era plecata in oras cu surioara lui de doar 2 luni, i-a spus bunicii care avea grija de el ca va da si el foc la casa sa primeasca jucarii la fel ca si Gabriel”, povestește Simona Elena, care a mers la Ștefan și i-a oferit câteva daruri.

Lacrimile lui Stefan s-au transformat in zambete.

Stefan mi-a promis ca nu va mai da foc la casa si va asculta de parinti. Eu i-am promis ca ma voi intoarce la el. Va rog oameni frumosi atunci cand donati, daruiti, uitati-va la ce copii mai sunt in jur si daruiti-le si lor din ceea ce aveti.  Cei care mai trec pe la Gabriel zilele acestea, intrebati si de Stefan care locuieste langa casa lui, gard in gard. Daruitii si lui o jucarie, un dulce…faceti-l sa se simta important”, este rugămintea polițistei de frontieră implicată în mai multe acte caritabile.

Gepostet von Simona Elena am Samstag, 6. Juni 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com