VIDEO Emoționant! Copilul de 6 ani din Botoșani care i-a spus bunicii că va da foc casei pentru a primi jucării precum Gabriel

Un copilaș de șase ani, din satul Popeni, comuna Brăiești, vecin cu Gabriel Nica, copilul a cărei casă a fost distrusă de un incendiu, i-a spus bunicii sale că va da și el foc casei pentru a primit jucării, așa cum primește Gabriel. Ștefan este prieten cu Gabriel, se joaca impreuna mereu si a vazut cum toata lumea care a aflat de drama familiei sale, venea la el cu de toate, în schimb el nu primește niciodată nimic. 

Intr-o zi cand mama lui era plecata in oras cu surioara lui de doar 2 luni, i-a spus bunicii care avea grija de el ca va da si el foc la casa sa primeasca jucarii la fel ca si Gabriel”, povestește Simona Elena, care a mers la Ștefan și i-a oferit câteva daruri.

Lacrimile lui Stefan s-au transformat in zambete.

Stefan mi-a promis ca nu va mai da foc la casa si va asculta de parinti. Eu i-am promis ca ma voi intoarce la el. Va rog oameni frumosi atunci cand donati, daruiti, uitati-va la ce copii mai sunt in jur si daruiti-le si lor din ceea ce aveti.  Cei care mai trec pe la Gabriel zilele acestea, intrebati si de Stefan care locuieste langa casa lui, gard in gard. Daruitii si lui o jucarie, un dulce…faceti-l sa se simta important”, este rugămintea polițistei de frontieră implicată în mai multe acte caritabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *