FOTO Surpriza făcută de angajații de la Ambulanța Botoșani pentru Gabriel, copilul rămas fără casă după un incendiu

Gabriel, copilul din județul Botoșani care a rămas fără casă, din cauza unui incendiu, a avut parte de o surpriză din partea angajaților din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Aceștia i-au dăruit un televizor, dar și jucării.

Azi am făcut fericit un suflet inocent. El este Gabriel, copilul care a ramas fără casa in urma unui incendiu.Multumesc tuturor celor de la Stația Judeteana de Ambulantă Botosani pentru implicare”, a precizat medicul SJA, Eduard Gurău.

O familie din satul Popeni din comuna Brăești a rămas, miercuri, fără locuință, iar mai mulți oameni de bine s-au mobilizat pe Facebook pentru ajutorarea acesteia. Casa familiei Pădurariu a fost distrusă în totalitate de un incendiu.

Potrivit inițiatorului campaniei de ajutorare, Adrian Nistor, membrii familiei își câstigă existența foarte greu deoarece niciunul dintre ei nu este salariat, muncind oriunde li se ivește ocazia. A

Cei doi soți au un băiețel în vârstă de 7 ani iar mama este însărcinată în luna a 6-a.

Durerea și neajutorarea se citesc în ochii copilașului care, în timpul incediului, cu lacrimi în ochi întreba de papuceii, hăinuțele și ghiozdănelul său. În situația prezentată, orice fel de sprijin este bine-venit, luând în considerare că nu și-au mai putut recupera nici măcar actele”, spune Adrian.

Număr contact: 0741578453 Adrian Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com