Tânărul care a produs accidentul cu șase răniți de pe Bulevardul ”Mihai Eminescu” ar fi fost și drogat. A ieşit pozitiv la canabis

Tânarul de 28 de ani, care a provocat un accident rutier de pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani,  soldat cu ranirea a șase persoane, ar fi fost și drogat.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea consumului de substante psihoactive. In urma analizarii  acestor probe, a rezultat prezenta substantei Canabis, potrivit reprezentanților IPJ Botoșani.

Andrei Alexandru Iuria a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de conducere sub influența alcoolului, deși organele de urmărire penale reținuseră în sarcina sa și infracțiunile de vătămare corporală din culpă și amenințare. Botoșăneanul a contestat soluția Judecătoriei la Tribunalul Botoșani.

Vă reamintim că tânărul de 28 de ani conducea cu viteză un autoturism Audi pe Bulevardul Mihai Eminescu dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecția cu strada Prieteniei a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, dintre care una a rămas încarcerată. Două dintre persoane, un șofer de pe Ford și o șoferiță de pe VW, au fost grav rănite. Șoferul era și sub influența băuturilor alcoolice.

One thought on “Tânărul care a produs accidentul cu șase răniți de pe Bulevardul ”Mihai Eminescu” ar fi fost și drogat. A ieşit pozitiv la canabis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com