Botoșăneanul care a produs accidentul de pe Bulevard, după un live pe Facebook, avea permis de Italia

Botoșăneanul de 28 de ani, care a produs un grav accident rutier, noaptea trecută, după un live pe Facebook, avea permis de Italia. Documentul era valabil, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Șoferul  a fost internat la Psihiatrie. Andrei I. a făcut scandal atât la locul accidentului, cât și la spital. De altfel, la fața locului au ajuns și polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale, noaptea trecută.

Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și testarea antidrog. În momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a luat măsura internării acestuia la Psihiatrie din cauza stării de agitație în care se afla.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei din municipiul Botoșani.

Un autoturism Audi circula pe Bulevard, dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecție a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, fiind rănite și transportate la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *