Conducerea Judecătoriei Botoșani, stabilită, joi, de Consiliul Superior al Magistraturii

judecatoria botosani, stiri, botosaniConsiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis, joi, noua conducere a Judecătoriei Botoșani. CSM a avut pe ordinea de zi propunerea de prelungire a delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Botoşani a judecătorului Adrian Vasile Murariu, care conduce și în prezent, cu interimat, această instanță. Mandatul acestuia a fost prelungit pentru jumătate de an, începând cu data de 2 iulie.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în unanimitate, prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Botoşani a domnului judecător MURARIU ADRIAN-VASILE, începând cu data de 02.07.2020, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, a decis CSM. 

De asemenea, CSM a analizat propunerea de prelungire a delegării în funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Botoşani a judecătorului Radu Ionuț Neagu, luând decizia de a -i acorda un nou mandat de șase luni, începând cu data de 16 iunie.

CSM a decis cine va conduce Secția penală a Tribunalului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *